Etichete

Home >> Activitati >> Creative >> Personalizate >> Sky banner! Mesajul tau pe cer
Sky banner! Mesajul tau pe cer Sky banner! Mesajul tau pe cer Sky banner! Mesajul tau pe cer

Sky banner! Mesajul tau pe cer

2990.00 Ron Zona:  Bucuresti, Ilfoveni Preț pentru:  1 banner Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: B1SBN0
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Sky banner, un cadou la inaltime! Mesajul tau de dragoste sau multumire va flutura in vazul tuturor.

  Fie ca vrei sa faci o surpriza deosebita pentru o aniversare, o nunta  sau vrei sa faci o propunere romantica si sa-ti ceri aleasa  (si de ce nu alesul) in casatorie cu siguranta un banner tractat de un avion , continand mesajul tau, va face din orice eveniment un moment special.

  Este ziua unei persoane importante din viata ta? Fa-i un cadou unic si inedit: un mesaj pe cer. Fie ca este un simplu “La multi ani” sau “Te iubesc”  cu siguranta mesajul tau nu va putea trece neobservat.

   

  Daca vizitezi aceasta pagina de pe un mobil te rugam sa vizualiezi varianta Desktop pentru a vedea detaliile activitatii si calendarul (Switch to desktop version).

 • Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Ilfoveni

  Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

  Te rugam sa iei in considerare faptul ca aceasta este o activitate de zbor, dependenta de conditiile meteo si obtinerea tuturor avizelor necesare efectuarii zborului. Pilotul comandant are responsabilitatea efectuarii zborului in conditii de maxima siguranta astfel ca ii revine autoritatea absoluta de a decide oricand intreruperea sau amanarea misiunii. Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Activitatea se poate desfasura doar pe perioada valabilitatii voucherului.

  Validitate voucher: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: avionul va face 3-4 rotatii deasupra aerodromului Ilfoveni; esti invitat sa fii la locatie la data si ora stabilita pentru a arata bannerul zburator celor care trebuie sa-l vada

  Nu putem controla vremea: aceasta activitate depinde de conditiile meteorologice

  Familia si prietenii: familia si prietenii sunt bineveniti

  Ce mai trebuie sa stiti:

  • include productia de banner si mesaj cu pana la 11 caractere
  • neprezentarea la data, ora si locatia stabilita pentru vizualizarea bannerului atrage dupa sine pierderea dreptului de a folosi acest voucher
  • va rugam sa aveti in vedere faptul ca pe timpul iernii nu doar ca avem restrictii meteo mai dese dar unele aerodromuri este posibil sa se inchida. Vom face tot posibilul sa va programam in alte locatii.
 • Perioada din an  in care se poate desfasura activitatea: tot anul

  Zilele in care se poate desfasura activitatea: la cererea clientului in functie de disponibilitate

  Orele de desfasurare a activitatii: la cererea clientului in functie de disponibilitate

   

Vouchere similare

Bucuresti, Ploiesti Heli biking & Heli wine tasting pentru 2
7809.00 Ron
Detalii
Bucuresti, Ilfov, Ploiesti Zbor cu balonul in Bucuresti pentru 2
3519.00 Ron
Detalii
Bucuresti Seara la Cazino pentru 2
2039.00 Ron
Detalii