Vreau sa zbor!!!

Cu parul in vant  ochelari retro  si casca de piele la 300 de metri altitudine, este ceva ce intr-adevar nu ti-e dat sa traiesti in fiecare zi. Este minunata senzatia pe care ti-o creaza acest zbor cu Avionul de Epoca. Pentru cineva care poate nu a  mai zburat niciodata sau a zburat doar cu avioane de linie este cu totul altceva. Fara prea multa indrazneala includ acest zbor la Activitati Romantice.

Multi dintre cei care aleg sa zboare cu avionul de epoca sunt fie pasionati de epocile de  altadata sau pur si simplu sunt impinsi de dorinta de a experimenta ceva unic.

Este un Cadou absolut  perfect pentru orice ocazie. Daca persoana careia vrei sa ii faci cadou acest voucher ii este frica de zbor in general, poate nu ar fi rau sa o cadorisesti cu un voucher  Experienta de Zbor pe Simulatorul unui Avion de Linie, multi dintre cei carora le e frica de zbor se “insanatosesc” dupa ce zboara mai intai cu simulatorul.

Zborul cu avionul de epoca (este un Renegade, replica Pitts din anii 40) este disponibil doar in Bucuresti fata de alte survoluri cu avioane moderne disponibile in aproximativ 30 de orase din tara. Survolul cu biplanul de epoca este intr-adevar diferit fata de un survol cu un avion modern, in primul rand este senzatia ca te intorci in alte timpuri. Tu – omul modern- ai ocazia sa fii un pionier al zborului si sa retraiesti inceputurile aviatiei. Apoi este senzatia de libertate absoluta, nu esti inconjurat de gadget-uri sofisticate, de forme abstracte si culori metalice. Asezarea in carlinga a invitatului este in spatele pilotului, optional partea superioara a carlingii este detasabila, astfel incat te incearca o senzatie unica, esti «  afara » si totusi nu te plimbi ci zbori la sute de metri inaltime.

Multa lume m-a intrebat daca sunt necesare pregatiri speciale pentru acest zbor. Din punct de vedere vestimentar nu exista un « costum »  special pentru acest tip de zbor, le recomand tuturor sa poarte haine lejere si singura lor preocupare sa fie bucuria de a trai zborul. Sa aveti cer senin !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *