Mirela Imblanzeste “Bestia”

 

Daca ti se intampla sa ai impresia ca le-ai facut pe toate , eu iti propun sa nu te grabesti cu concluziile.

Ai sapat gropi cu un excavator? Ai mutat pamantul dintr-o parte intr-alta cu un excavator multifunctional? Ei iata o activitate care ti-a cam scapat. Pe cat de “infricosator” pare acest excavator pe care il poti testa la Turda, pe atat de “bland” a devenit sub carma frumoasei Mirela. Desi titlul activitatii este “Jucarii de baieti mari. Testeaza un superexcavator”, cred ca cel mai bine se simte “bruta de metal” ( cum ne place sa-i spunem) cand este condusa de o doamna sau domnisoara. Frumoasa este cea care a facut din infricosatoarea bestie cel mai frumos print, nu-i asa? Cred ca cel mai tare se va impotrivi acestei comparatii fetita mea careia ii place la nebunie “Frumoasa si Bestia”

“ A fost foarte distractiv pentru o domnisoara ca mine sa testeze un excavator ( si imi zambeste sugubat). Am fost foarte curioasa sa experimentez o asemenea masinarie care in mod firesc este destinata utilizarii de catre un barbat. Iti da senzatia ca esti puternica!” spune Mirela.

Asadar ne-am deplasat cu totii la locul faptei pentru a o sustine pe curajoasa noastra . Activitatea s-a desfasurat conform planului iar invitatii nostrii de onoare echipa emisiunii Aventura Urbana de la TVR2 s-au distrat si ei de minune urmarind cele 45 de minute de activitate intensa desfasurata de Mirela cocotata in varful “brutei de metal”.

 

Instructorul ii dezvaluie in cateva minute regulile de manuire a manetelor.

Timp de 45 de minute  Mirela detine controlul suprem asupra excavatorului si din cate s-a vazut nu a fost deloc greu.

Invitatii nostrii de la TVR2 s-au amuzat de aceasta activitate pe care o poti desfasura la Turda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *