Invinge-ti frica de zbor

Activitati Cadou iti pune la dispozitie o noua activitate in Timisoara, Experienta de zbor pe simulatorului unui avion de linie.

Stai in scaunul capitanului unui avion de linie de 10 milioane de euro asa cum sta, atunci cand se antreneaza, orice pilot de linie!
Pregateste-te de decolare! Un instructor calificat, cu experienta, te va ghida prin procesele de decolare si pilotare a avionului la altitudinea de croaziera,  12000 m, explicandu-ti rostul fiecarui semnal sonor sau luminos, si ce se intampla in situatii de urgenta. Fi atent la celelalte aeronave pastreaza altitudinea, viteza si directia.

In aviatie se spune ca oricine poate sa tina mansa avionului adica sa “piloteze” dar numai curajosii pot sa decoleze si numai pilotii pot sa aterizeze.

Pastreaza-ti singele  rece si sa aplica indicatiile instructorului ca sa-ti asiguri aterizarea in siguranta fie pe un aeroport supraaglomerat fie pe o pista scurta si greu de aterizat.

Pentru aceasta activitate nu este necesar sa ai experienta de zbor.

Aceasta activitatea este o idee de cadou mai ales pentru cei ce vor sa-si infranga frica de zbor si ajung astfel sa inteleaga mai bine cum controleaza pilotii avionul si care sunt sistemele si masurile de siguranta care se folosesc. Odata inteleasa procedura de zbor vei putea sa te bucuri cu incredere, relaxat de urmatorul tau zbor real.

http://www.activitati-cadou.ro/Experienta-de-Zbor-pe-Simulatorului-unui-Avion-de-Linie.html

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *