Home >> Vouchere Valorice

Vouchere Valorice

Voucherul Activitati Cadou inseamna  Cadou Instant, la orice ora pentru orice ocazie. Indiferent ca alegi un Voucher Activitate Cadou sau un Voucher Valoric, esti la inaltime cu cel mai de efect cadou.

Daca nu te-ai hotarat ce activitate sa alegi si vrei sa lasi placerea sarbatoritului de a face aceasta alegere atunci Voucherele Valorice  reprezinta cea mai buna solutie.

Despre Voucherul Valoric

Voucherul Valoric poate fi folosit ca mijloc de plata pentru achizitionarea uneia sau mai multor Activitati publicate pe www.activitati-cadou.ro a caror valoare este egala sau mai mica decat valoarea voucherului. Acest Voucher Valoric poate fi folosit si ca plata partiala in cazul in care activitatea aleasa are o valoare mai mare decat valoarea Voucherului Valoric.

Valabilitate

Voucherul Valoric este valabil douasprezece  luni ( Valabil doar pentru Voucherele Valorice achizitionate dupa data de 18 decembrie 2014, Voucherele Valorice achizitionate inainte de 18 decembrie 2014 sunt valide 6 luni). In aceste 12 luni trebuie sa-ti alegi si sa desfasori activitatea asupra careia te-ai decis. Fiecare Voucher Activitati Cadou se supune Termenilor si Conditiilor Generale publicate pe acest site.

Cum procedezi daca ai un Voucher Valoric:

1. Alegi activitatea. Ai la dispozitie o gama larga de Activitati Cadou.

2. O adaugi in Cos si urmezi pasii de plasare a comenzii.

3. Cand ai ajuns la Metode de plata vei alege Voucher Valoric. Acesta va fi dedus din totalul de plata.

Daca alegi o activitate al carei pret are o valoare mai mica decat cea a Voucherului Valoric, suma ramasa iti va ramane disponibila pana la expirarea Voucherului Valoric.

Daca alegi o activitate al carei pret are o valoare mai mare decat cea a Voucherului Valoric trebuie sa achiti diferenta de pret.
Plata se poate face

  • online,
  • prin depozit direct in contul nostru la cea mai apropiata filiala Raiffeisen Bank
  • transfer bancar,
  • ramburs.

4. Ti se va emite un nou Voucher , pe care va fi scris numele titularului ( persoana care desfasoara activitatea). Voucherul nominal de activitate este Voucherul Activitati Cadou care iti va permite sa desfasori activitatea aleasa. Voucherul Activitati Cadou are inscris pe el descrierea activitatii si drepturile pe care le are titularul la activitatea respectiva. Voucherul Valoric si Voucherul Activitati Cadou ( sau Voucherul nominal de Activitate) se supun Termenilor si Conditiilor publicate pe www.activitati-cadou.ro .

Pe baza acestui Voucher nominal de Activitate poti sa iti rezervi activitatea in vederea desfasurarii ei.

Rezervarea o poti face online.

 

 

 

Achizitioneaza acum un VOUCHER VALORIC !

 

Despre Voucherul Cadou

Foloseste-ti voucherul

FAQ

Valabilitate si Prelungire

Termeni si Conditii

Politica de Confidentialitate