Home >> Detaliile profilului

Creati un cont nou

Formularul de mai jos va permite sa va inregistrati la Activitati-Cadou.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

*
 
 
 
*
Inscrieti-va pentru membership
*
*
Doriti sa va abonati la Newsletter?
 

Suntem o Platforma de fun - Idei de cadou originale-activitati pentru prieteni, colegi, sef, sotie, sot, familie, bunici. Vouchere Cadou Activitati pentru toate gusturile. Activitati cadou cu zbor-avioane, elicoptere, biplane, sky diving. Activitati cadou cu vehicule -limuzine, retromobil, motociclete, segway, Ferari, raliu, karting, snowmobil. Activitati Cadou in natura- catarat, calarie, pescuit Activitati cadou pe apa -yaht, kiteboarding, scuba, white water rafting, canoe. Este o aniversare sau o zi de nastere a partenerului de viata, a unui prieten, a unui coleg de birou sau a sefului? Un voucher cadou il va face foarte bucuros. Odata ce intra in posesia voucherului titularul acestuia are sase luni sa isi faca o rezervare la o activitate. Misiunea noastra: Distractia potrivita la ocazia potrivita Email contact@activitati-cadou.ro Telefon 021 568 88 86 http://www.activitati-cadou.ro
Verificare vizuala (certifica faptul ca actiunea este umana si nu este generata de un script):


*
The code is case-sensitive and must be entered exactly as above.

Ati citit si sunteti de acord cu Termenii si conditiile noastre

Recomandari

Parola trebuie sa fie diferita de numele de utilizator. Iti recomandam sa folosesti o parola cu o marime mai mare de 5 caractere.

Adresa de e-mail trebuie sa fie functionala. Vom folosi aceasta adresa pentru a comunica cu tine. Din aceasta cauza, pentru a putea folosi serviciile noastre este esential sa introduci o adresa de e-mail valida.

Activitati-Cadou.ro respecta confidentialitatea datelor tale. Acestea nu vor fi instrainate niciodata sub nicio forma.
Mai multe detalii poti citi in Politica de confidentialitate cat si la