Home >> Detaliile profilului

Creati un cont nou

Formularul de mai jos va permite sa va inregistrati la Activitati-Cadou.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

*
 
 
 
*
Inscrieti-va pentru membership
*
*
Doriti sa va abonati la Newsletter?
 

Suntem o Platforma de fun - Idei de cadou originale-activitati pentru prieteni, colegi, sef, sotie, sot, familie, bunici. Vouchere Cadou Activitati pentru toate gusturile. Activitati cadou cu zbor-avioane, elicoptere, biplane, sky diving. Activitati cadou cu vehicule -limuzine, retromobil, motociclete, segway, Ferari, raliu, karting, snowmobil. Activitati Cadou in natura- catarat, calarie, pescuit Activitati cadou pe apa -yaht, kiteboarding, scuba, white water rafting, canoe. Este o aniversare sau o zi de nastere a partenerului de viata, a unui prieten, a unui coleg de birou sau a sefului? Un voucher cadou il va face foarte bucuros. Odata ce intra in posesia voucherului titularul acestuia are sase luni sa isi faca o rezervare la o activitate. Misiunea noastra: Distractia potrivita la ocazia potrivita Email contact@activitati-cadou.ro Telefon 021 568 88 86 http://www.activitati-cadou.ro
Verificare vizuala (certifica faptul ca actiunea este umana si nu este generata de un script):


*

Ati citit si sunteti de acord cu Termenii si conditiile noastre

Recomandari

Parola trebuie sa fie diferita de numele de utilizator. Iti recomandam sa folosesti o parola cu o marime mai mare de 5 caractere.

Adresa de e-mail trebuie sa fie functionala. Vom folosi aceasta adresa pentru a comunica cu tine. Din aceasta cauza, pentru a putea folosi serviciile noastre este esential sa introduci o adresa de e-mail valida.

Activitati-Cadou.ro respecta confidentialitatea datelor tale. Acestea nu vor fi instrainate niciodata sub nicio forma.
Mai multe detalii poti citi in Politica de confidentialitate cat si la