Home >> Politica de responsabilitate

Politica de responsabilitate

Transylvania Live este o organizatie responsabila social, economic si fata de mediu. Suntem o organizatie axata pe profit dar urmarim profitul pe termen lung, obtinut in respect fata de comunitate si fata de mediu.

Cu radacinile ferm stabilite în Transilvania si in stransa colaborare cu partenerii nostri suntem pe deplin angajati sa ducem o politica de afaceri responsabila,  care sustine  economiile locale, cultura si mediul înconjurator. Scopul nostru este de a maximiza impactul pozitiv pe care activitatile noastre il aduc pentru comunitatile locale. Pentru a planifica pe termen lung viitorul,  noi toti trebuie sa contribuim la dezvoltarea si sustinerea durabila a activitatilor recunoscand responsabilitatile noastre.

 

Responsabilitatea economica

Este important ca beneficiile aduse de activitatile cadou sa ramana comunitatilor locale, in acest mod sprijinim furnizorii locali, dintre care multi reprezinta mici afaceri de familie.


Angajamentele sociale si de caritate

Oferim un sprijin valoros complexului de case pentru batrani si copii al Fundatiei Sfantul Daniel care, folosind tehnici de constructie ecologica, ofera adapost  pentru persoanele in varsta si orfani.

 

Responsabilitate fata de mediu

Clientilor nostri le sunt oferite sfaturi şi sugestii cu privire la modul de a lua parte la activitati in mod responsabil fata de mediu.

Partenerilor nostri le cerem sa minimizeze impactul pe care actiunile lor le au asupra mediului.

Responsabilitatea incepe de acasa - la noi in sediu aplicam urmatoarele politici responsabile:

  • stim ca preferi umbra unei paduri dese in locul unui voucher tiparit; de aceea, ca regula, iti emitem voucherele in format electronic - asta daca nu insisti sa le primesti tiparite
  • minimalizam cantitatea de hartie folosita organizand marea majoritate a documentelor interne in format electronic; cand chiar trebuie sa printam ceva pentru uz intern folosim verso-ul de la o foaie care nu ne mai trebuie; reciclam hartia folosita - mai dam o pauza taierii copacilor
  • economisim energie folosind, in marea majoritate laptopuri, care consuma doar 10% din energia consumata de calculatoarele desktop; avem la ele activata optiunea "sleep mode" astfel incat acestea sa se inchida daca nu sunt folosite 
  • avem o persoana desemnata sa verifice ca luminile si aparatele electrice sa fie stinse, daca nu sunt folosite; aceeasi persoana are grija ca robinetele sa fie inchise corect iar sistemul de incalzire sa functioneze numai cand e nevoie; asta dupa ce am izolat cladirea de birouri cu material ecologic pentru a evita risipa de caldura.
  • pentru a reduce poluarea aerului organizam marea majoritate a intalnirilor cu partenerii nostri online sau ne intelegem la telefon

 

Despre noi

Echipa

Identificare companie

Transylvania Live Holding

Politica de responsabilitate

Cariere

Contact