Home >> Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Este necesar sa colectam de la tine cateva date cu caracter personal in scopul emiterii facturii si a incasarii ei; aceste informatii, pe care ni le furnizezi, sunt protejate prin lege.

Autorul si administratorul website-ulul www.activitati-cadou.ro este societatea comerciala Transylvania Live SRL.  Firma este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 20762 si respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor personale ale fiecarei persoane care acceseaza acest website, in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legii 506/2004 privind privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private.

 

Scopul colectarii datelor

Datele cu caracter personal sunt utilizate pentru:

-         plasarea comenzilor  online

-         emiterea facturii si a incasarii ei

-         confirmarea achizitionarii voucherelor cadou in sistem online

-         furnizarea informatiilor suplimentare cu privire la activitatile cadou

Politica noastra de confidentialitate te asigura ca ne luam toate precautiile ca mailul tau sa nu fie distribuit publicat sau postat nicaieri

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str. Razboieni, nr.31A, cod postal 401189, Turda, judet Cluj, Romania, va puteti exercita dreptul la interventie asupra datelor, dupa cum urmeaza: 

  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conform legii pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

Declaratia anti spam

Transylvania Live interzice folosirea domeniilor de internet ale companiei si a serviciilor de posta electronica pentru distribuirea comunicarilor comerciale nesolicitate (asa numitul spam, junk sau bulk email). Daca se intampla sa primesti comunicari nesolicitate din partea noastra te invitam sa sesizezi imediat acest lucru si te asiguram ca vom cerceta cauza si vom lua masuri imediate ca acest lucru sa nu se mai intample.

 

Declaratia de copyright

Informatiile furnizate pe acest site si pe toate siturile apartinand Transylvania Live sunt copyright Transylvania Live. Informatiile cu copyright includ dar nu sunt limitate la numele de firma, numele de situri, numele de afaceri, adresele postale si de email, numele de persoane, fotografii, filme si numere de telefon.

Copierea, reproducerea sau inchirierea acestor informatii pentru orice fel de scop, incluzand marketingul direct, prin posta sau email este strict interzisa.

Exceptie de la cele de mai sus o fac comunicatele de presa, kitul media si informatiile care se gasesc pe site si pot fi folosite, ca intreg sau in parte, pentru articole, recenzii, analize sau prezentari in presa tiparita, televiziune sau new media, cu conditia mentionarii, ca sursa, a sitului activitati-cadou.ro sau a numelui Activitati Cadou Supermarket.

Marca inregistrata

Activitati Cadou ® este o marca inregistrata apartinind firmei Transilvania Live SRL.

Este interzisa folosirea marcii înregistrate Activitati Cadou ®, firma Transylvania Live SRL avand dreptul exclusiv si absolut asupra folosirii acestei marci inregistrate.
Folosirea neautorizata a acestei marci pentru un produs sau serviciu  similar cu cel pentru care marca Activitati Cadou ®   a fost inregistrata constituie actiune în contrafacere, fapta penala prevazuta în Legea nr. 84 din 1998 privind marcile si indicatiile geografice.