Home >> Despre Voucherul Cadou

Despre Voucherul Cadou

Voucherul Cadou inseamna  Cadou Instant, la orice ora pentru orice ocazie. Indiferent ca alegi un Voucher Activitate Cadou sau un Voucher Valoric, esti la inaltime cu cel mai de efect cadou.

Ofera o noua dimensiune vietii daruind experinte de neuitat.

Sa daruiesti Vouchere Activitati Cadou este cea mai simpla si spectaculoasa metoda de a face un cadou. Sistemul de plati online iti genereaza automat Voucherul Activitati Cadou personalizat la orice ora ti-ai adus aminte ca trebuie sa faci un cadou. Daca ai ales metoda de plata online dureaza 2 minute sa obtii un Voucher Activitati Cadou; simplu de achizitionat , efect maxim cand il daruiesti.

Voucherul Activitati Cadou este un document de valoare care da dreptul titularului sau sa desfasoare activitatea trecuta pe voucher. Folosirea voucherului presupune acceptarea de catre titular a termenilor si conditiilor generale de folosire a voucherului precum si a termeniilor si conditiilor specifice activitatii. Voucherul este valid de regula 6 sau 12 luni in functie de activitatea aleasa. Exista activitati care se pot desfasura doar vara sau doar pe parcursul a 2 anotimpuri ; in acest caz voucherele sunt valide 12 luni.

*Toate Voucherele Activitati Cadou sau Vouchere Valorice achizitionate dupa data 18 Decembrie 2014 sunt valide 12 luni.

Voucherul Activitati Cadou contine doua pagini. Prima pagina reprezinta detaliile despre: activitatea aleasa, codul activitatii, titularul, zona in care se desfasoara activitatea, data pana la care este valid voucherul, numele celui care daruieste voucherul si mesajul acestuia, sectiunile mai importante din Termeni si Conditii Generale. Pagina a doua reprezinta detalii despre activitatea pe care ati ales-o: descriere, cateva randuri cu termeni si conditii specifice activitatii, calendarul de desfasurare a activitatii.

Fiecare Voucher Activitati Cadou se supune Termenilor si Conditiilor Generale publicate pe acest site.


Cum procedezi:
 

 1. Alegi activitatea. Ai la dispozitie o gama larga de Activitati Cadou.

  Selectezi o activitate, treci numele persoanei caruia vrei sa-i daruiesti voucherul, de catre cine este oferit voucherul ( de catre tine sau din partea colegilor sau din partea "trupei de soc") si un scurt mesaj.
  Daca nu esti hotarat ce sa alegi poti achizitiona un voucher valoric.
   
 2. Activezi voucherul achitand contravaloarea lui.
 • Plata se poate face: on line prin MobilPay, Voucherul Activitati Cadou este activ imediat si iti va fi transmis pe e-mail sau il vei putea downloada din contul tau de utilizator Activitati Cadou Supermarket.
 • prin depozit direct in contul nostru la cea mai apropiata filiala BCR sau Raiffeisen Bank, nu se percepe comision. Voucherul Activitati Cadou va deveni  activ in 4 ore sau cel tarziu urmatoarea zi lucratoare. Va fi transmis pe e-mail, dupa ce contravaloarea lui va fi inregistrata in contul nostru,  sau ne vei trimite copia ordinului de plata. 
 • prin transfer bancar, Voucherul Activitati Cadou devine activ intre 1 si 4 zile lucratoare,  si-ti va fi transmis pe e-mail, dupa ce contravaloarea lui va fi inregistrata in contul nostru,  sau ne vei trimite copia ordinului de plata. 
 • ramburs, Voucherul Activitati Cadou  va ajunge la tine in maxim 2 zile lucratoare. Vei primi prin curier Voucherul Activitati  Cadou si factura  pe care va trebui sa o achiti impreuna cu taxele suplimentare in functie de valoarea rambursului si costul variantei tipografice a Voucherului . Voucherul devine activ dupa incasarea platii ramburs.

       3.   Primesti voucherul in format electronic sau prin posta. Daca ai ales metoda de plata Online , primesti voucherul in momentul finalizarii comenzii.

       4.   Daruiesti Voucherul Activitati Cadou

 

Titularul Voucherului se programeaza pentru desfasurarea activitatii cadou fie online accesand sectiunea Rezerva-ti Activitatea din homepage fie telefonic.

Telefon: 021 568 88 86 intre orele 9.00 - 17.00;  sau vezi pagina noastra de Contact pentru a afla numarul local daca ne suni din alta localitate.