Home >> Despre noi

Despre noi

 Activi, profesionisti, inovatori si  extrem de pozitivi suntem dependenti de distractie. De aceea te invitam sa te bucuri alaturi de noi! Sau sa le dai ocazia celor dragi sa se bucure!

Vrem sa fi sigur ca vei avea parte de experiente de neuitat atunci cand detii un voucher Activitati Cadou Supermarket. Chiar daca succesul nostru ne-a facut sa crestem foarte mult ne straduim sa pastram aceeasi atitudine personalizata si atenta fata de fiecare client al nostru.

Misiune

Te distram -asa ne distram noi
Iti cream momente fericite de neuitat
Iti dam solutii sa-i vezi bucurosi pe cei dragi
 

Viziune

Iti oferim un portofoliu de activitati ingenioase dezoltat la nivel national
Suntem o companie unde e grozav de bine sa lucrezi si asta ne face sa dam ce e mai bun din noi pentru a avea clienti multumiti
Lucram pentru profit dar ne intereseaza profitul pe termen lung
Suntem o organizatie responsabila social economic si fata de mediu.

Principii

Privim cadourile ca pe niste activitati pe care sa le depozitam in sacul cu amintiri si nu ca pe niste obiecte materiale pe care le depozitam in pod.
Suntem lideri - cand ne apucam de treaba o facem stralucit!

Evolutie

Dupa 5 ani in care Rent Helicopters a vandut cu succes prin reteaua de ditribuitori vouchere cadou de zbor am decis in 2011 sa extindem voucherele cadou si la alte activitati, care nu comporta neaparat zborul.
Lansat in 2011 Activitati Cadou Supermarket este o continuare logica a succesului voucherelor cadou de zbor puse la dispozitia clientilor de catre Rent Helicopters.

 

 

 

 

 

Echipa

Identificare companie

Transylvania Live Holding

Politica de responsabilitate

Cariere

Contact