Home >> Cariere

Cariere

Poti fi si tu unul din activii, profesionistii, inovatorii si extrem de pozitivii componenti ai echipei Activitati Cadou Supermarket.

Activitati creative, fermecatoare,  bine dezvoltate, experiente de neuitat care indeplinesc la cel mai inalt nivel asteptarile clientilor si cele mai exigente cerinte, creeaza unul dintre cele mai dezirabile medii de lucru.

Avem o echipa cu experienta in vanzari si relatii cu publicul de 15 ani,  entuziastă, dornica de noi provocari. Fiecare dintre noi  are o pasiune pentru o anumita activitate dintre cele pe care le gasiti la Activitati Cadou Supermarket.

Daca simti ca ti-ar place sa lucrezi intr-un mediu dinamic si animat trimite-ne un  e-mail cu scrisoarea de intentie si cu  CV-ul tau  la contact@activitati-cadou.ro .
Te rugam sa mentionezi in linia de subiect a e-mailului  "pentru recrutare". CV-ul tau va fi evaluat de catre consultantul nostru de  recrutare  si te vom contacta cand se vor ivi oportunitati de colaborare.


Cerinte:
• Bune abilitati de comunicare
• Experienta in relatiile cu clientii
• Abilitati de operare computer

Daca esti recomandat de un angajat sau un colaborator al nostru precizeaza acest lucru in scrisoarea de intentie specificand numele si datele de contact ale celui care te recomanda.

 

 

 

 

Despre noi

Echipa

Identificare companie

Transylvania Live Holding

Politica de responsabilitate

Contact