Sugestii cadou

Sugestii cadou
Sugestii cadou

Vrei sa-i faci unei persoane dragi un cadou de neuitat, dar esti in pana de idei? Iti stam la dispozitie cu cele mai bune sugestii cadou. Noi propunem o abordare diferita. In loc de flori, ciocolate sau alte cadouri materiale, ofera experiente. Astfel, sarbatoritii vor avea parte de momente memorabile si iti vor fi foarte recunoscatori.

Sugestii cadou – Adrenalina

Pentru cei pasionati de adrenalina, nu e nimic mai palpitant decat o activitate de zbor sau o aventura pe doua roti. Avem sugestii cadouri pentru ambele variante. Daca ii plac motocicletele, ofera-i o Plimbare in Transilvania cu motocicleta BMW R1200. Pretul este pentru 1 persoana + 1 pasager, astfel ca il poti insoti in aceasta calatorie. Daca te afli in cautare de sugestii cadou pentru motociclisti experimentati, poti sa ii oferi Experienta Enduro. Astfel, va fi pus / pusa in fata provocarii de a conduce motocicleta pe un traseu off-road.

La capitolul experiente de zbor, catalogul nostru include Zbor cu Biplanul de Epoca in Bucuresti. Sarbatoritul va experiementa un zbor deosebit, intr-un avion care seamana cu aeronavele pilotate de pionierii aviatiei. Este vorba de o replica dupa modelul Pitts din anii ’30. Ca si sugestii cadouri de zbor, mai regasim o idee foarte populara: Lectie de zbor cu avionul. Pilotul nostru experimentat ii va tine un scurt curs teoretic, urmat de 30 de minute de zbor. In acest timp, sarbatoritul deprinde cateva notiuni elementare de zbor cu avionul. Daca vrei sa duci lucrurile la un alt nivel, ofera-i o Lectie de zbor cu elicopterul.

Ti se pare ca am mers putin spre extrem cu aceste sugestii cadou? Nicio problema. Avem si altfel de idei de cadou, concepute pentru cei care doresc momente de relaxare. Poti alege, de exemplu, un Peeling cu Ciocolata si Masaj. Dupa o astfel de experienta, cu siguranta se va simti excelent si va uita, cel putin pe moment, de stresul zilnic.

 

Te-am convins? Perfect, atunci da click pe linkul experientei care te atrage si plaseaza o comanda! Daca nu iti surade niciuna din ideile propuse de noi, poti intra pe site-ul principal, Activitati Cadou Supermarket, si poti alege din cele peste 500 de activitati de acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *