Ce cadouri se dau la nunta de 50 ani

Ce cadouri se dau la nunta de 50 ani
Ce cadouri se dau la nunta de 50 ani

Ce cadouri se dau la nunta de 50 ani

Vrei sa faci un cadou de neuitat parintilor sau bunicilor cu ocazia nuntii de aur? Afla in continuare ce cadouri se dau la nunta de 50 ani. Nu iti vom recomanda cadouri materiale, ci experiente, care pot fi desfasurate la orice varsta. Niciodata nu e prea tarziu sa iti depasesti limitele, de aceea venim cu cateva sugestii inedite de activitati cadou.

Un cadou memorabil este  Tur in asfintit cu elicopterul. Nu e primul lucru care iti vine minte cand te gandesti ce cadouri se dau la nunta de 50 de ani. Probabil nu e nici in primele 10, dar e o activite speciala. Daca n-au mai zburat pana acum cu elicopterul, parintii / bunicii tai vor fi incantati.

Vor admira peisaje care le vor taia respiratia si ale caror frumusete este dublata de un apus de soare extraordinar. Alege aceasta activitate si ofera-le 30 de minute memorabile.

Ce cadouri se dau la nunta de 50 ani – Cina la palat

Vrei sa le oferi o seara de vis impreuna, intr-o atmosfera mai linistita si totusi speciala? Nicio problema, echipa Activitati Cadou are solutia perfecta. Ofera-i o Cina la palat si limuzina. Vor fi transportati cu limuzina pana la un palat prestigios. Aici, vor avea ocazia sa viziteze domeniul si sa se bucure de o cina fastuoasa, cu un meniu exclusivist. Va recomandam aceasta experienta garantandu-va ca sarbatoritii se vor simti extraordinar si vor pastra in memorie senzatiile unice traite aici.

Daca vor sa isi aduca aminte de vremuri demult apuse, avem solutia perfecta. Afla ce cadouri se dau la nunta de 50 ani pentru cei nostalgici! Ofera o Plimbare cu masina de epoca in Brasov. Sarbatoritii vor petrece o ora la bordul unei replici realizate dupa un vehicul vintage. Vor fi condusi pe cele mai prestigioase strazi ale orasului si vor putea admira Brasovul dintr-o perspectiva unica.

Alege una dintre aceste idei de cadou si transforma aniversarea casatoriei intr-un eveniment cu totul si cu totul special!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *