Home >> Afiliati

Afiliati

Ai acces la coduri pe care le poti implementa in situl sau blogul tau, sub form de link text sau banner, pentru a trimite vizitatori pe platforma noastra. La fiecare cumparatura pe care, in termen de 60 de zile de la trimiterea pe site, vizitatorii ce vin de pe situl tau o fac primesti un comision. 

Cum ma inregistrez ca afiliat Activitati Cadou Supermarket?

Varianta 1 

Creeaza-ti un cont de afiliat in sistemul de afiliere 2Performant

Varianta 2

Accesezi sectiunea destinata partenerilor, selectezi Inregistrare, completezi formularul si apesi butonul Inregistrare. Daca ai un site/blog  decent nu exista motive sa nu fi acceptat. Vei primi raspunsul pe mail.
Incepe sa incasezi! Clic aici!

 

Cum functioneaza sistemul de afiliere cu Activitati Cadou Supermarket?

Activitati Activitati Cadou Supermarket iti pune la dispozitie linkuri si bannere pentru care iti genereaza un cod pe care sa-l implementezi fie in situl sau blogul tau, fie in newsletere pe care le trimiti clientilor sau fanilor tai, fie in semnatura ta de pe forumuri, sau in orice alt loc unde vrei sa publici ceva pe Internet.

In calitate de partener al Activitati Cadou Supermarket beneficiezi de acces, cu userul fixat de tine, la o interfata speciala de partener, unde ai acces la coduri de bannere sau link text, statistici legate de afiliere si evidenta comisioanelor pe care le meriti sau platilor care ti s-au facut. Ai de asemenea o evidenta cu comisioanele, care ti se genereaza, de la alti proprietari de situri, pe care i-ai invitat la afilierea cu noi.

 

NOTA: e important sa folosesti bannere generate de tine in interfata speciala de partener a sitului si nu luate din alta parte; fiecare banner sau link contine un identificator al partenerului iar comisioanele sunt inregistrate automat in contul tau de partener de indata ce vizitatorii trimisi de tine fac o cumparatura.

Daca bannerele pe care le gasesti in sectiunea de parteneri nu te multumesc sau daca nu sunt potrivite cu designul sitului tau poti sa-ti creezi propriile tale bannere, pe categorii de activitati, zone geografice sau activitati specifice legate de situl tau.

 

Cum stiu daca bannerele afisate de mine pe blog sau site sunt eficiente?

Pe langa functia de creare de bannere si generare de cod iti punem la dipsozitie statistici de urmarire a traficului, care te pot ajuta sa urmaresti eficienta fiecarui banner in parte si a intregii retele de bannere de la noi pe perioade de timp date. Poti vedea cate persoane au vazut bannerul pe situl tau, cate au dat clic si cate au facut cumparaturi de la noi. 

 

Care sunt comisioanele acordate?

Pentru voucherele de activitati comisioanele, care se acorda la fiecare vanzare, sunt de 3% din valoarea activitatii. Nu se comisioneaza taxele postale sau platile suplimentare in cazul in care clientul cere impachetare de lux. Sunt comisionabile toate vanzarile facturate si achitate online direct pe situl Activitati Cadou Supermarket. Nu se comisioneaza vanzarile facute de distribuitori.

 

Care este perioada de comisionare?

Daca in 60 de zile de la directionarea catre situl nostru clientul face o cumparatura afiliatul obtine un comision. In cazul in care mai multi afiliati trimit pe site acelasi client i se acorda comision  afiliatului care a trimis cel mai recent pe site clientul.

 

Cum incasez comisionul?

Plata comisioanelor se face in data de 4 a fiecarei luni pentru vanzarile generate in luna precedenta, daca in contul afiliatului exista minim 400 de lei, la cererea acestuia; cererea trebuia facuta inainte de sfarsitul lunii precedente platii.

Se incheie un contract de afiliere inainte de prima plata.

Pentru persoanele juridice: afiliatul persoana juridica emite o factura urmand ca plata sa i se transfere in cont.

Pentru persoanele fizice: plata se poate face fie prin transfer bancar fie prin posta; taxele postale se vor scadea din comision. Este responsabilitatea afiliatului sa-si declare la fisc incasarea si sa-si plateasca impozitul aferent.

Alternativ afiliatii pot primi vouchere valorice cu care pot cumpara activitati de pe site, in locul platilor cash.

In cazul in care clientul trimis de un afiliat cumpara o activitate de pe site apoi se razgandeste si solicita returnarea banilor afiliatul trebuie sa returneze comisionul.


 

Ce nu am voie sa fac in calitate de afiliat

Nu ai voie sa ai un nume de domeniu care sa contina sintagmele legate direct de brandurile noastre: Activitati Cadou, Transilvania Live, Rent Helicopters, Adventure Motorcycle Tours, Rent Jets, Inchiriere Elicoptere, Inchiriere Avioane.