Etichete

Home >> Activitati >> Zbor >> Zbor cu Elicopterul >> Survol cu elicopterul si invitati deasupra castelului Bran pentru 3 persoane - Bucuresti
Survol cu elicopterul si invitati in Brasov Survol cu elicopterul si invitati in Brasov Survol cu elicopterul si invitati in Brasov

Survol cu elicopterul si invitati deasupra castelului Bran pentru 3 persoane - Bucuresti

11990.00 Ron Zona:  Bucuresti, Ilfov Preț pentru:  1 persoana+2 invitati Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: B1SDB3
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Alege un zbor de neuitat in inima Transilvaniei. Vei zbura deasupra unor locatii spectaculoase, unice: Valea Prahovei si Parcul National Bucegi. In drum spre destinatie, poti admira localitatile care se intind la sute de metri sub elicopter si poti arunca o privire catre Sinaia, cea mai cautata statiune montana din Romania. Dupa ce te delectezi cu peisaje care iti taie respiratia, vei ajunge in punctul final al calatoriei, Castelul Bran.

  Legendarul castel Transilvanean dateaza din anul 1377 si este cunoscut publicului larg ca si Castelul lui Dracula. Vei admira constructia medievala de la inaltime si vei putea realiza fotografii extraordinare cu castelul si imprejurimile acestuia.

  Simte-te bine alaturi de prietenii sau familia ta. Alege aceasta experienta inedita si lasa-te pe mainile pilotului nostru experimentat. Sa ai cer senin!                 

   

  Daca vizitezi aceasta pagina de pe un mobil te rugam sa vizualiezi varianta Desktop pentru a vedea detaliile activitatii si calendarul (Switch to desktop version).

 • Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Bucuresti

  Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

  Te rugam sa iei in considerare faptul ca aceasta este o activitate de zbor, dependenta de conditiile meteo si obtinerea tuturor avizelor necesare efectuarii zborului. Pilotul comandant are responsabilitatea efectuarii zborului in conditii de maxima siguranta astfel ca ii revine autoritatea absoluta de a decide oricand intreruperea sau amanarea misiunii. Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Activitatea se poate desfasura doar pe perioada valabilitatii voucherului.

  Validitate voucher: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: 1h, 50 minute. Cele 110 minute de zbor includ pornirea motorului, decolarea si aterizarea aeronavei

  Numar minim de persoane necesar pentru ca activitatea sa se desfasoare: 1

  Numar maxim de participanti la o data fixata: 3

  Nu putem controla vremea: aceasta activitate depinde de conditiile meteorologice

  Familia si prietenii: poti aduce cu tine 2 invitati

  Ce mai trebuie sa stiti:

  • capacitatea elicopterului este de 3 persoane
  • exista o limita de greutate de maxim 90kg/persoana
  • aceasta activitate nu se adreseaza persoanelor care sunt insarcinate, sufera de epilepsie sau afectiuni cardiace
  • nu este inclus transferul pana la locatie
  • va rugam sa aveti in vedere faptul ca pe timpul iernii nu doar ca avem restrictii meteo mai dese dar unele aerodromuri este posibil sa se inchida. Vom face tot posibilul sa va programam in alte locatii
 • Perioada din an in care se poate desfasura activitatea: tot anul

  Zilele in care se poate desfasura activitatea: la cererea clientului in functie de disponibilitate

  Orele de desfasurarea a activitatii: la cererea clientului in functie de disponibilitate

   

Vouchere similare

Bucuresti Heli Dining in Bucuresti - Cina la Conac Boieresc pentru 3
10999.00 Ron
Detalii
Bucuresti Plimbare cu elicopterul la castelul Bran cu zbor deasupra Pelesului si traversarea Carpatilor
18990.00 Ron
Detalii