Etichete

Home >> Activitati >> Zbor >> Zbor cu Elicopterul >> Survol cu elicopterul deasupra castelelor Bran si Peles pentru 2 persoane-Bucuresti
Survol cu elicopterul si invitati in Brasov Survol cu elicopterul si invitati in Brasov Survol cu elicopterul si invitati in Brasov

Survol cu elicopterul deasupra castelelor Bran si Peles pentru 2 persoane-Bucuresti

14999.00 Ron Zona:  Bucuresti, Ilfov Preț pentru:  2 persoane Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: B1HBP3
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Stapaneste nesfarsitul cer si bucura-te de o experienta care iti va aduce mereu un zambet pe buze! Fa o surpriza celor dragi , provoaca-i la zbor!

  Departe, pe verticala, de forfota si zumzetul pamantesc, aceste 2 ore de survol cu elicopterul iti ofera o panorama absolut extraordinara. Decolati spre Sinaia pentru a admira de sus pitoreasca vale a Prahovei si a survola Castelul Peles, unul dintre cele mai frumoase resedinte regale din Europa si Castelul Bran, simbolul Transilvaniei, cunoscut si sub numele de castelul lui Dracula.

  Admira si memoreaza, in ce ordine vrei (nu-ti uita aparatul foto); bucura-te si experimenteaza fiorii zborului. Sa ai cer senin!


  Daca vizitezi aceasta pagina de pe un mobil te rugam sa vizualiezi varianta Desktop pentru a vedea detaliile activitatii si calendarul (Switch to desktop version).

 • Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Bucuresti

  Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

  Te rugam sa iei in considerare faptul ca aceasta este o activitate de zbor, dependenta de conditiile meteo si obtinerea tuturor avizelor necesare efectuarii zborului. Pilotul comandant are responsabilitatea efectuarii zborului in conditii de maxima siguranta astfel ca ii revine autoritatea absoluta de a decide oricand intreruperea sau amanarea misiunii. Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Activitatea se poate desfasura doar pe perioada valabilitatii voucherului.

  Validitate voucher: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: 120 minute. Cele 120 minute de zbor includ pornirea motorului, decolarea si aterizarea aeronavei

  Numar minim de persoane necesar pentru ca activitatea sa se desfasoare: 1

  Numar maxim de participanti la o data fixata: 2

  Nu putem controla vremea: aceasta activitate depinde de conditiile meteorologice

  Familia si prietenii: poti aduce cu tine 2 invitati

  Ce mai trebuie sa stiti:

  • exista o limita de greutate de maxim 100kg/persoana
  • aceasta activitate nu se adreseaza persoanelor care sunt insarcinate, sufera de epilepsie sau afectiuni cardiace
  • nu este inclus transferul pana la locatie
  • va rugam sa aveti in vedere faptul ca pe timpul iernii nu doar ca avem restrictii meteo mai dese dar unele aerodromuri este posibil sa se inchida. Vom face tot posibilul sa va programam in alte locatii
 • Perioada din an in care se poate desfasura activitatea: tot anul

  Zilele in care se poate desfasura activitatea: la cererea clientului in functie de disponibilitate

  Orele de desfasurarea a activitatii: la cererea clientului in functie de disponibilitate

   

Vouchere similare

Bucuresti Heli Dining in Bucuresti - Cina la Conac Boieresc pentru 3
10999.00 Ron
Detalii
Bucuresti Plimbare cu elicopterul la castelul Bran cu zbor deasupra Pelesului si traversarea Carpatilor
18990.00 Ron
Detalii
Bistrita-Nasaud Chasing the Sunset – Zbor cu elicopterul in timpul Apusului in Muntii Rodnei
3209.00 Ron
Detalii