Home >> Media

Media

Avem o oarecare satisfactie cand afirmam ca am atras atentia unor importante publicatii si televiziuni. 
Adevarul despre Activitati Cadou
Zbor deasupra Snagovului ca în anii ’30O cască din piele, o pereche de ochelari retro şi un avion de epocă pentru o distracţie pe cinste. O replică a unui aparat de zbor dintre cele două războaie mondiale plimbă pasionaţii de aviaţie deasupra oraşului Snagov.
 
Zborul - o distractie de neuitatSolutia unui eveniment de neuitat este data de acel eveniment original, nemaivazut, nemaifacut, acel element la care nu te poti astepta....
 
Ski cu elicopterul in Carpati in Men's Journal
Get wild in the Land of DraculaExplore Rumania's rugged side with the adventure set
Take a chopper out of town to heli-ski the Iezer Papusa, Fagaras, and Bucegi mountains. A customized trip sure to be unforgetable but you'll have to be in in excellent conditon to hack it.
 
Articol in El Economista despre expereinte cu elicopterul la Bran
Con el viento de cola: viva la experiencia de montar en helicópteroLos Cárpatos. Desde que Bram Stoker lo convirtiera en un vampiro de ficción, Drácula se ha convertido en un mito que atrae cada año a miles de visitantes a su castillo.
Ideal Mariaj - Articol Elicoptere si Nunti
Ideal Mariaj - O nunta cu Zbor...de elicoptere


Cu siguranta veti sparge toate canoanele aducand un plus de farmec nuntii printr-un zbor cu elicopterul. Rent Helicopters vine cu o oferta inovatoare pentru cei ce se casatoresc, oferta alcatuita din mai multe pachete.
 
10 Idei pentru o nunta cu totul altfelFuratul miresei cu elicopterul trebuie organizat din timp de catre prietenii miresei sau ai mirelui anuntand apropiatii celor doi miri, pentru a nu se suprapune cu alte aranjamente.
 
Evenimentul Zilei - Transylvania Live in Top 10 Mondial
Evenimentul Zilei - Transylvania Live in Top 5 MondialDracula Tour, un circuit turistic oferit de o agentie romaneasca, a fost introdus in top 5 cele mai inedite circuite turistice din lume de catre cititoarele celebrei reviste Woman's day
 
Articol in El Economista despre expereinte cu elicopterul la Bran
Dracula Tour, un circuit turistic românesc, în top cinci mondialEditia online a celebrei reviste "Woman's day", care au introdus circuitele din România pe lista lor de preferinte, are 20 de milioane de cititori.
Adevarul despre Activitati Cadou
The best unusual tours selected by Woman's DayA week long tour for the fans of Bram Stoker's Dracula, or Vlad the Impaler includes Sighisoara, the birthplace of Dracula, Snagov Monastery with its tomb...
 
Cadouri indraznete de Valentine's DayAvantajul daruirii unui Voucher Activitati Cadou este dublul efect. Odata provoci bucurie si emotie cand il oferi, cel de-al doilea val de emotie venind in timpul desfasurarii activitatii.
Adevarul despre Activitati Cadou
Cadouri in aer liberIesi din rigoarea cadourilor traditionale si evita clasica promenada de weekend. Activitati-cadou.ro iti ofera nenumarate posibilitati de a darui o aventura.