Etichete

Home >> Activitati >> Long City Break in Bucuresti la 4 stele pentru 2

Long City Break in Bucuresti la 4 stele pentru 2

999.00 Ron Pret vechi: 1186.00 Ron Reducere de 16 % Zona:  Bucuresti, 2 nopti Preț pentru:  2 persoane Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: B13LCTB2
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Vrei sa faci un cadou memorabil? Iti recomandam un voiaj romantic in Capitala Romaniei

  Bucuresti, cel mai mare oras din tara noastra, este cunoscut pentru bulevardele largi, marginite de copaci, cladirile in stil Belle Epoque si o reputatie pentru viata buna, datorita careia si-a castigat renumele de ”Micul Paris”. Orasul, fondat conform legendei de catre ciobanul Bucur pe malurile Dambovitei, este casa mai multor edificii unice in lume. Cea mai cunoscuta dintre acestea este Casa Poporului, a doua cea mai mare cladire din lume ca suprafata.

  Sarbatoritii vor fi cazati intr-un hotel de 4 stele, situat in zona centrala a orasului. Pe parcursul sejurului, vor putea admira cladiri impunatoare precum Palatul Patriarhiei, Ateneul Roman, Palatul de Justitie sau Casa Presei Libere. Daca cei doi isi doresc o iesire romantica in oras, sau o noapte de distractii, in Bucuresti vor gasi o serie de localuri pregatite sa ii multumeasca chiar si pe cei mai prentiosi clienti. In jurul Bucurestiului, pot fi admirate Palatul Stirbey (Buftea) sau Palatul Mogosoaia, iar cei dornici de o excursie pot explora padurea Baneasa. 

 • Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Bucuresti        

  Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul de cazare in momentul rezervarii acesteia ( cu minim  14 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – VOUCHER DE CAZARE emis de Transilvania Live- agentie tur operatoare .

  Te rugam sa iei in considerare faptul ca disponibilitatea acestei activitati depinde de gradul de ocupare al hotelului. Este posibil ca in lunile Iunie, Iulie, August sa nu putem confirma disponibilitatea daca cererea de rezervare este facuta cu doar 2 saptamani in avans ( recomandam ca cererea de rezervare sa se faca cu 1 luna in avans pentru aceste luni). Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Cazarea se poate rezerva doar pe perioada valabilitatii voucherului.

  Validitate voucher: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: 2 nopti de cazare, check-in 14.00, check-out 12.00. Te rugam sa verifici pe Voucherul de Cazare orele de check-in si check-out, acestea este posibil sa difere in functie de politica fiecarui hotel

  Varsta minima pentru a aparticipa la aceasta activitate:  nu exista o varsta minima. Copii sub 18 ani trebuie sa fie insotiti de un adult.

  Nu putem controla vremea: aceasta activitate nu depinde de conditiile meteorologice

  Familia si prietenii: ne pare rau dar acest Voucher include cazare doar pentru 2 persoane

  Ce mai trebuie sa stiti:

  • 2 nopti de cazare pentru 2 persoane
  • mic dejun pentru 2 persoane
  • 1 surpriza gourmet
 • Perioada din an  in care se poate desfasura activitatea: 5 Ianuarie - 25 Decembrie

  Zilele in care se poate desfasura activitatea: in fiecare zi

  Orele de desfasurare a activitatii: se respecta orele de check-in si check-out a fiecarei unitati de cazare

Vouchere similare

Brasov, 1 noapte City Break in Brasov la 5 stele pentru 2
759.00 Ron
Detalii
Sibiu, 1 noapte City Break in Sibiu la 4 stele pentru 2
619.00 Ron
Detalii
Sat Buru, Jud. Cluj, 20 km ... Descopera Muntii Apuseni - Sejur pentru intreaga familie
2000.00 Ron
Detalii
Brasov, 2 nopti Long City Break in Brasov la 3 stele pentru 2
899.00 Ron
Detalii