Etichete

Home >> Activitati >> Creative >> Ateliere >> Initiere in arta incondeierii oualor de Paste
Initiere in arta incondeierii oualor de Paste Initiere in arta incondeierii oualor de Paste Initiere in arta incondeierii oualor de Paste

Initiere in arta incondeierii oualor de Paste

260.00 Ron Zona:  Bucovina, Ciocanesti Preț pentru:  2 persoane Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: BU10IIO1
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Descopera arta incondeierii oualor de Paste in Bucovina – tinutul romanesc in care traditii de mii de ani sunt vii si azi.

  Te invitam in Bucovina sa descoperi arta incondeierii oualor alaturi de mesteri populari, asa numiti “muralisti” pe coaja de ou. Tinutul bucovinean este renumit pentru raspandirea si pastrarea acestei traditii de peste 100 de ani.

  La atelierul de incondeiere al oualor vei face cunostinta cu instrumentele necesare acestei activitati si cu cele mai raspandite motive folosite la inchistrirea oualor:  crucea Pastelui, floarea Pastelui, cararea ciobanului sau cararea ratacita, iar la final oul incondeiat  il puteti lua acasa pentru a-l expune cu mandrie la loc de cinste pentru a putea fi admirat de toti cei care va vor trece pragul de Paste.

  Daca vizitezi aceasta pagina de pe un mobil te rugam sa vizualiezi varianta Desktop pentru a vedea detaliile activitatii si calendarul (Switch to desktop version).

   
 • Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Bucovina, Ciocanesti

  Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

  Validitate voucher: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: 2 ore

  Numar minim de participanti pentru ca activitatea sa se desfasoare: 1

  Varsta minima pentru a participa la aceasta activitate: minorii vor fi insotiti de parinti

  Nu putem controla vremea: nu va faceti griji aceasta activitate nu depinde de conditiile meteorologice

  Familia si prietenii: ne pare rau, la aceasta activitate nu poti aduce spectatori

  Ce mai trebuie sa stiti:

  • aceasta activitate se poate desfasura pe tot parcursul anului

  • va rugam sa aveti in minte ca in perioada Sarbatorilor Pascale sau Sarbatorilor de iarna,  pensiunile practica preturi speciale pentru pachete cu minim 3-4 nopti de cazare, astfel incat nu va garantam rezervarea activitatii in aceasta perioada speciala a anului.

  • pretul include: 2 ore de initiere in incondeierea oualor, vizita la muzeul incondeierii oualor (colectia muzeului cuprinde peste 3000 de oua incondeiate din Bucovinta si din alte zone), cazare o noapte+ mic dejun pentru 2 persoane la pensiune de 3 stele
  • nu este inclus transferul la Ciocanesti
  • inainte de a fi incondeiat, oul se goleste de continut printr-un mic orificiu pentru a putea rezista cat mai mult timp fara crapaturi; oul va fi pregatit in prealabil pentru incondeiere de catre atelier
  • vei avea la dispozitie toate instrumentele necesare incondeierii oualor, oul pentru incondeiat pe care la final il poti lua acasa
  • minorii vor fi insotiti de parinti
 • Perioada din an in care se poate desfasura activitatea: tot timpul anului. In perioada Sarbatorilor Pascale sau Sarbatorilor de iarna, nu garantam rezervarea unei singure nopti de cazare, pensiunile practicand preturi speciale. Pentru rezervarea pachetelor speciale pe perioada Sarbatorilor se percepe un cost suplimentar.

  Zilele in care se poate desfasura activitatea: de Luni pana Sambata

  Orele de desfasurare a activitatii: incepand cu ora 09:00

   

Vouchere similare

Romania si Republica Moldova Portret in ulei
2999.00 Ron
Detalii
Bucuresti, Ilfov Curs fotografie digitala in Bucuresti
699.00 Ron
Detalii
Bucuresti, Ilfov Chasing the sunset: Zbor cu elicopterul din Bucuresti
3189.00 Ron
Detalii
Brasov Survol de placere cu avionul in Brasov
429.00 Ron
Detalii