Etichete

Home >> Activitati >> Zbor >> Tururi cu elicopterul >> Heli tur din Bucuresti la castelul Bran si survolarea castelului Peles pentru 3

Heli tur din Bucuresti la castelul Bran si survolarea castelului Peles pentru 3

12428.00 Ron Zona:  Bucuresti, Ilfov Preț pentru:  3 persoane Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: B1HTC3
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Un Heli Tur la Bran si Peles este un mod exclusivist de a survola si vizita castelele, cele mai cunoscute atractii turistice din Romania.

  Decolati spre Sinaia pentru a survola Castelul Peles, una dintre cele mai frumoase resedinte regale din Europa. Nu va extindem mult nerabdarea, suspansul si emotia in ceea ce priveste vizita VIP la Castelul Bran, un simbol al Transilvaniei, cunoscut in vest si sub numele de Castelul lui Dracula.

  In drum spre cele doua obiective turistice de exceptie aveti ocazia sa admirati din inaltul cerului pitoreasca vale a Prahovei, imensa cruce a Eroilor Neamului de pe muntele Caraiman, desemnata de Guinness World of Records ca fiind cea mai mare cruce din lume amplasata pe un varf de munte.         La Castelul Bran veti fi intampinati de ghidul castelului pregatit sa va ofere un tur privat cu secretele, legendele si viata nesfarsita a celebrei fortarete transformata de catre Regina Maria intr-o resedinta regala.

   

 • Activitate disponibila in urmatoarele locatii : Bucuresti

  Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

  Te rugam sa iei in considerare faptul ca aceasta este o activitate de zbor, dependenta de conditiile meteo si obtinerea tuturor avizelor necesare efectuarii zborului. Pilotul comandant are responsabilitatea efectuarii zborului in conditii de maxima siguranta astfel ca ii revine autoritatea absoluta de a decide oricand intreruperea sau amanarea misiunii.

  Validitate voucher: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: circa 4 ore 

  Numar minim de participanti pentru  ca activitatea sa se desfasoare: 1

  Numar maxim de participanti la o data fixata:  elicopterul poate transporta pana la 3 sau 4 pasageri cu conditia ca greutatea maxima a pasagerilor sa nu depaseasca 300 de kilograme

  Nu putem controla vremea: acesta activitate depinde de conditiile meteorologice

  Familia si prietenii: din pacate numarul de locuri in elicopter este limitat

  Ce mai trebuie sa stiti:

  • nu este inclus transferul pana la heliport; acesta se afla in nordul Bucurestiului
  • pretul include o vizita privata la castelul Bran, transferul cu vehiculul la Bran (daca proprietatea castelului pe care se aterizeaza de obicei nu e accesibila la data zborului – aici organizandu-se diverse festivaluri)
  • la cerere va putem oferi un  Pranz exclusivist in Sufrageria Regala a Castelului Bran 
  • intrucat aceasta activitate implica inchirierea unui elicopter pentru zbor, rugam sa aveti in vedere faptul ca preturile pot suferi modificari in functie de data la care se doreste efectuarea misiunii 
 • Perioada din an in care se poate desfasura activitatea : tot anul

  Zilele in care se poate desfasura activitatea: la cererea clientului in functie de disponibilitate

  Orele de desfasurare a activitatii: la cererea clientului in functie de orarul de vizitare al castelelor si luand in considerare ca elicopterul trebuie sa incheie zborul inainte de asfintitul soarelui

Vouchere similare

Bucuresti Heli tur din Bucuresti pentru cupluri la castelele Bran si Peles
9954.00 Ron
Detalii
Bucuresti, Ilfov Heli tur din Bucuresti la castelele Bran si Peles pentru 5
30268.00 Ron
Detalii
Bucuresti, Ilfov Heli tur din Bucuresti la castelele Bran si Peles pentru 6
30869.00 Ron
Detalii