Etichete

Home >> Activitati >> Zbor >> Lectii de Zbor >> Lectie de zbor cu avionul si invitati in Bucuresti
Lectie-de-zbor-cu-avionul-si-invitati-in-Suceava Lectie-de-zbor-cu-avionul-si-invitati-in-Suceava Lectie-de-zbor-cu-avionul-si-invitati-in-Suceava

Lectie de zbor cu avionul si invitati in Bucuresti

1279.00 Ron Pret vechi: 1349.00 Ron Reducere de 5 % Zona:  Bucuresti Preț pentru:  1 persoana + invitati Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: B1LAI1
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Fii urmasul lui Vlaicu si Vuia! Incearca fiorii primei lectii de zbor cu avionul! Poti sa descoperi libertatea absoluta de a avea controlul  pe cerul nesfarsit.

  Lectia de zbor incepe cu un instructaj facut de catre pilot. Vei invata comenzile avionului, efectele acestora  si ce vei face in timpul primei tale lectii de zbor. Vei avea parte de  un tur complet al aeronavei pentru a vedea si a invata mai multe despre suprafetele principale de control .

  Si pentru ca acum vei fi „capitan de zbor” ai posibilitatea sa inviti  inca 1 persoana care sa te asiste in timpul zborului si sa se bucure de o experienta minunata alaturi de tine.

  Instructorul va efectua decolarea,  va demonstra cateva manevre de baza iar apoi e randul tau sa-ti exerciti calitatea de copilot. Vei simti pe pielea ta fiorul euforic al zborului.

  *Zborul se desfasoara de pe Aerodrom Strejnic

  Daca vizitezi aceasta pagina de pe un mobil te rugam sa vizualiezi varianta Desktop pentru a vedea detaliile activitatii si calendarul (Switch to desktop version).

   
 • Activitate disponibila in urmatoarele locatii: zborul se desfasoara de pe Aerodrom Strejnic

  Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

  Te rugam sa iei in considerare faptul ca aceasta este o activitate de zbor, dependenta de conditiile meteo si obtinerea tuturor avizelor necesare efectuarii zborului. Pilotul comandant are responsabilitatea efectuarii zborului in conditii de maxima siguranta astfel ca ii revine autoritatea absoluta de a decide oricand intreruperea sau amanarea misiunii. Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Activitatea se poate desfasura doar pe perioada valabilitatii voucherului.

   Validitate voucher: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: activitatea include un zbor de 30 minute (include pornirea motorului,decolarea si aterizarea) si un mini curs introductiv de 10 min

  Numar minim de participanti pentru ca activitatea sa se desfasoare: 1

  Numar maxim de participanti la o data fixata: 2

  Varsta minima pentru a participa la aceasta activitate: 18

  Nu putem controla vremea: aceasta activitate depinde de conditiile meteorologice

  Familia si prietenii: familia si prietenii sunt bineveniti sa te vada decoland

  Ce mai trebuie sa stiti:

  • exista o limita de greutate de maxim 100kg/persoana.
  • **Va rugam sa aveti in vedere ca aceasta activitate se desfasoara cu aeronave diferite in functie de disponibilitate. Astfel, unele avioane pot avea sarcina maxima de 160 kg.
  • capacitatea avionului este de 3 pasageri fara a se depasi insa sarcina maxima de 160 kg.
  • aceasta activitate nu se adreseaza persoanelor care sunt insarcinate, sufera de epilepsie sau afectiuni cardiace
  • nu este inclus transferul pana la locatie
  • va rugam sa aveti in vedere faptul ca pe timpul iernii nu doar ca avem restrictii meteo mai dese dar unele aerodromuri este posibil sa se inchida. Vom face tot posibilul sa va programam in alte locatii
 • Perioada din an  in care se poate desfasura activitatea: tot anul

  Zilele in care se poate desfasura activitatea: sambata si duminica

  Orele de desfasurare a activitatii: 09:00 – 10:00

   

Vouchere similare

Suceava Survol de placere cu avionul in Suceava
549.00 Ron
Detalii
Suceava Lectie de initiere in tir sportiv in Suceava
449.00 Ron
Detalii
Suceava Limuzina si mesaj luminos in Suceava pentru 2
999.00 Ron
Detalii
Brasov Survol de placere cu avionul si invitati deasupra castelului Bran
1599.00 Ron
Detalii