Etichete

Home >> Activitati >> Zbor >> Zbor cu Elicopterul >> Heli Dining in Bucuresti - Cina la un Conac Boieresc si limuzina
heli dining la un conac boieresc heli dining la un conac boieresc heli dining la un conac boieresc heli dining la un conac boieresc

Heli Dining in Bucuresti - Cina la un Conac Boieresc si limuzina

10279.00 Ron Zona:  Bucuresti Preț pentru:  2 persoane Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: B1HDN2
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Bucura-te de o experienta unica alaturi de persoana speciala din viata ta. Va veti crea amintiri extraordinare si, de ce nu, poti profita de ocazie pentru a lansa ”marea intrebare”.

  O limuzina luxoasa va preia dintr-o locatie aleasa de voi de pe raza Municipiului Bucuresti. In drum spre heliport, aveti ocazia sa admirati strazile Micului Paris dintr-o perspectiva unica. 

  Pilotul nostru va preia de la heliportul situat in apropierea capitalei. Veti avea parte de un zbor inedit cu elicopterul. Admirati peisaje de vis in drum spre restaurantul unde veti ateriza pentru experienta gourmet.

  Veti avea parte de o cina romantica intr-un cadru spectaculos. Restaurantul este amplasat intr-un fost conac boieresc, restaurat cu atentie pentru a-i oferi o personalitate aparte. Petreceti clipe de neuitat departe de agitatia cotidiana. Savurati bucate alese si delectati-va cu cele mai bune vinuri.

  La final, elicopterul va transfera inapoi la heliport. Aici, soferul nostru va asteapta si va invita in limuzina pentru a va transfera inapoi in locatia de unde ati fost preluati la inceputul experientei.

   

  Daca vizitezi aceasta pagina de pe un mobil te rugam sa vizualiezi varianta Desktop pentru a vedea detaliile activitatii si calendarul (Switch to desktop version).

 • Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Bucuresti

  Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

  Te rugam sa iei in considerare faptul ca aceasta este o activitate de zbor, dependenta de conditiile meteo si obtinerea tuturor avizelor necesare efectuarii zborului. Pilotul comandant are responsabilitatea efectuarii zborului in conditii de maxima siguranta astfel ca ii revine autoritatea absoluta de a decide oricand intreruperea sau amanarea misiunii. Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Activitatea se poate desfasura doar pe perioada valabilitatii voucherului.

  Validitate voucher: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: 60 minute zbor (decolarea de la heliport, aterizarea la restaurant si intoarcerea inapoi la heliport) plus doua ore pentru servirea mesei

  Numar minim de persoane necesar pentru ca activitatea sa se desfasoare: 1

  Nu putem controla vremea: acesta activitate depinde de conditiile meteorologice

  Familia si prietenii: familia si prietenii sunt bineveniti sa te vada decoland, sa te aplaude si sa-ti faca poze

  Ce mai trebuie sa stiti:

  • Exista o limita de greutate de maxim 100kg/persoana
  • Aceasta activitate nu se adreseaza persoanelor care sufera de epilepsie sau afectiuni cardiace
  • Pretul include transfer cu limuzina pana la heliport, zbor cu elicopterul la restaurant, masa pentru 2 persoane, retur cu elicopterul la heliport, iar la final transfer cu limuzina de la heliport la locatia de unde ati fost preluati initial 
  • Aceasta experienta implica inchirierea unui elicopter. Va rugam sa aveti in vedere ca preturile se pot modifica in functie de data la care doriti sa desfasurati activitatea.
  • Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pe timpul iernii nu doar ca avem restrictii meteo mai dese dar unele heliporturi este posibil sa se inchida. Vom face tot posibilul sa va programam in alte locatii
 • Perioada din an  in care se poate desfasura activitatea : tot anul

  Zilele in care se poate desfasura activitatea : la cererea clientului in functie de disponibilitate

  Orele de desfasurare a activitatii :  la cererea clientului in functie de disponibilitate

   

Vouchere similare

Constanta Heli dining in Constanta
7499.00 Ron
Detalii
Oradea Heli dining Oradea
3590.00 Ron
Detalii
Bucuresti Plimbare cu elicopterul la castelul Bran cu zbor deasupra Pelesului si traversarea Carpatilor
18990.00 Ron
Detalii
Constanta, Neptun Champagne flight VIP - Zbor cu elicopterul pentru 2
3749.00 Ron
Detalii