Etichete

Home >> Activitati >> Experienta gourmet la palat Fine Dining by Chef David, Maitre Cuisinier De France si transport cu limuzina
experienta gourmet la palat experienta gourmet la palat experienta gourmet la palat experienta gourmet la palat

Experienta gourmet la palat Fine Dining by Chef David, Maitre Cuisinier De France si transport cu limuzina

2990.00 Ron Zona:  Bucuresti Preț pentru:  2 persoane Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: B6DPL007
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Alegeti o activitate exclusivista si petreceti o seara de neuitat in compania unei persoane speciale din viata dumneavoastra. O limuzina va preia de la o adresa pe care ne-o veti comunica, apoi veti face un tur al Bucurestiului, destinatia finala fiind la Palat. 
   
  La intrare, veti fi intampinati de un majordom care va va conduce la masa dumneavoastra. Bucurati-va de o cina cu bucate alese si vinuri de calitate. Limuzina va asteapta timp de doua ore, apoi va conduce inapoi la adresa de unde ati pornit. 
   
   
   
   
   
   

  Palatul

  Situat pe cel mai inalt punct natural al Bucurestiului este realizat în stil neoclasic cu influenţe brâncoveneştisi cu un decor interior incarcat de arta si rafinament constituie un mix de experiente si emotii.

   

  Cina Multsensory Experience, 4 Course Haute Gourmet Menu & Wine Pairing

  Este un cadou pentru gurmanzi, bons vivants și exploratori, oameni rafinați, care apreciază lumea prin toate simțurile lor. Pentru aceștia, mâncarea este o expresie culturală a vieții, o formă de artă.

  La fata locului veti avea parte de o experienta gourmet in care artistul gastronom va combina gust miros si culoare pentru a da noi satisfactii simturilor, experienta în care poveștile sunt spuse prin arome, culori și texturi.

  Bucătăria restaurantului devine locul de joacă a chefului care își va folosi rețetele și tehnicile, pentru a împărtăși experiențe de viață și a purta oaspeții printr-o serie de călătorii culinare, în țări din Asia, America și Europa.

   

  Chef David

  “Din Vietnam până în Filipine, din Uruguay până în Toscana, nu vei ști niciodată unde te va duce următorul meu meniu, dar poți fi sigur că se va opri mereu în România, o țară pe care o iubesc și o apreciez pentru ospitalitatea sa, pentru peisajele superbe și pentru roadele oamantului pe care ni le oferă”, a declarat Chef David, aka Cheful bancherilor, recent numit Best Chef from Romania si Golden Chef in Bucharest.

  David s-a mutat din Franta in Bucuresti la fel cum francezul care a edificat palatal in care luati cina, vicontele de Gramont o facuse cu 300 de ani inaintea lui dand dreptate filosofilor structuralisti care sustin ca lucrurile in viata se repeta ciclic.

   

  Meniu

  Este la latitudinea Chef-ului sa hotarasca in ce mod va va uimi gusturile in aceasta seara prin combinatii ingenioase de produse si metode de gatit.
  Iata si cateva exemple din meniurile precedente:

  Cina 1                                 

  Amouse Bouche

  Stridii posate

  Starter

  Somon gravlax cu fenel marinat

  Main Course

  Pink Butter Fish cu risotto de cartofi si sfecla rosie

  Sweet

  Pavlova cu fructul pasiunii

  ***

   

  Cina 2

  Amouse Bouche

  Chef’s Surprise

  Starter

  Supa crema de dovleac cu foie gras si tartufata

  Main Course

  Balotina de curcan cu fistic si sos de piper verde

  Sweet

  Tarta de lamaie cu merengue

  ***

   

  Cina 3                                  

  Amouse Bouche

  Chef’s Surprise

  Starter

  Home made Pressed Foie Gras

  Main Course

  Muschiulet de in crusta verde cu legume de sezon

  Sweet

  Macarons cu sorbet de citrice si fructe rosii

   

  Ce este gourmet

  Gourmet este un concept, care se asociază cu artele culinare, reprezentând mâncarea și băutură fină, sau bucătăria de tip haute cuisine.

  Se caracterizează prin aceea că mâncarea este servită în porții mai mici.

  De multe ori produsele gourmet se bazează pe interacțiuni interculturale, introducând noi ingrediente, materiale și practici preluate din diverse culturi ale lumii.

  Conceptul gourmet pune accent, mai degrabă, pe explorarea teoretică a mâncării, bucătarii combinând ingrediente, arome și culori, pentru a crea bucate de calitate superioară, cu gust distinctiv și o prezentare mai sofisticată.

  Termenul Gourmet nu se refera la un anumit grup de alimente, ci face referire la unicitatea bucatelor, precum și la modalitatea de pregătire a acestora.

   

  Trăsăturile generale ale produselor gourmet:

  • calitatea ingredientelor (se utilizează ingrediente proaspete (uneori ecologice), care nu conțin conservanți, aromatizatori sau alte substanțe chimice.
  • Deseori se pune accent pe aspectul regional, adică ingredientele pentru unele produse gourmet, trebuie să provină dintr-o zonă geografică anumită);
  • modul de preparare (bucătăria gourmet se bazează pe specialiști dedicați exclusiv unei părți a procesului de preparare care, împreună, creează produsul final.
  • O farfurie gourmet înseamnă munca, arta, studiul și experiența câtorva oameni care sunt specializați într-un domeniu dat);
  • modul de prezentare (bucătăria gourmet se diferențiază de bucătăria obișnuită prin faptul că îi acordă prezentării și factorului estetic o atenție deosebită);
  • elementul surpriză (se fac combinații spectaculoase de gusturi, arome, texturi sau ingrediente care au darul de a transforma actul de a servi bucate într-o experiență unică);
  • inovația (fără a se limita la rețete “exacte”, deja consacrate, bucătăria gourmet inventează și inovează continuu. Ea nu are frontiere și este în permanență căutare de noi soluții pentru cei care consideră mâncarea mai mult decât o condiție obligatorie pentru a supraviețui).
   
 • Locatie: Palat in Bucuresti

  Limuzina va preia de la orice loc de pe teritoriul municipiului Bucuresti.

  Daca nu locuiti in Bucuresti va rugam sa ne comunicati din ce directie veniti spre Bucuresti si vom stabili un loc de unde sa va preia limuzina

  Voucher valid: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: intre trei si patru ore

  Minimum de participanti: activitatea se adreseaza cuplurilor

  Varsa minima: 18 ani

  Varsta maxima: nu se aplica

  Vremea: aceasta activitate nu depinde de conditiile meteo

  Spectatori, familie: din pacate nu puteti aduce spectatori la aceasta activitate

  Alte informatii:

  • limuzina va asteapta pentru cina 2 ore; daca doriti sa stati mai mult va rugam sa ne contactati 
  • Este inclus meniu pentru doua persoane si vin
  • Va rugam sa ne anuntati daca aveti orice fel de alergii
 • Perioada din an  in care se poate desfasura activitatea tot anul

  Zilele in care se poate desfasura activitatea : la cererea clientului in functie de disponibilitate

  Orele de desfasurare a activitatii  la cererea clientului in functie de disponibilitate

   

Vouchere similare

Bucuresti Heli Dining in Bucuresti - Cina la un Conac Boieresc pentru 2
8190.00 Ron
Detalii
Prahova Degustare de vin pentru doi
439.00 Ron
Detalii
Bran, Castelul Bran Cerere in casatorie la Castelul Bran
2331.00 Ron
Detalii