Home >> Corporate

Corporate

Activitati Cadou Supermarket ofera experiente captivante si solutii prin care va puteti rasplati, motiva si pastra angajatii sau clientii.

Rasplatind dedicarea si harnicia angajatilor, mentineti la un nivel ridicat performantele echipei voastre.

 

Studiu de caz

Asesoft Distribution a organizat o intalnire cu distribuitorii produselor sale IT la Poiana Brasov.

Clientului i s-au prezentat mai multe solutii pentru a-i distra pe invitati: calarie, plimbare cu ATV, zbor cu elicopterul.

Clientul a trimis invitatilor sai optiunile pentru ca acestia sa aleaga singuri genul de experienta pe care vor sa-l traiasca odata ajunsi la intalnirea de la Poiana Brasov. Majoritatea au decis sa experimenteze un zbor cu elicopterul deasupra Castelului Bran.

Madalina Dobre, Marketing Manager la Asesoft Distribution a fost foarte multumita de efectul acestui incentive cu elicopterul afirmand:
Pentru zborul cu elicopterul pe deasupra castelului Bran s-au inscris 109 dintre participantii la evenimentul organizat de Asesoft la Poiana Brasov.
La inceput au fost nerabdatori, emotionati, tematori, insa dupa zbor au fost cu totii multumiti, afirmand ca au trait o senzatie unica, de nedescris, aceea a primului zbor cu elicopterul.
Un zbor cu elicopterul poate oferi o experienta fantastica, care destinde atmosfera si ofera participantilor la acest gen de intalniri posibilitatea de a admira peisaje extraordinare din unghiuri inedite.
Este foarte important ca echipa care furnizeaza aceste servicii sa puna la dispozitie, pe langa elicoptere, si experienta acumulata in timp, necesara organizarii acestui gen de evenimente. Sunt foarte multumita de colaborarea avuta cu compania voastra si de sprijinul primit in organizarea tururilor cu elicopterul, pentru un grup atat de mare de oameni.

Ai dureri de cap ca nu sti cum sa organizezi un eveniment deosebit sau cum sa-ti motivezi salariatii ori sa-ti fidelizezi clientii?
Stim doctorul cel bun si avem si medicamentul potrivit pentru problema ta.

MAI MULTE ACTIVITATI CORPORATE

Contacteaza-ne!