Etichete

Home >> Activitati >> City Break in Turda la 4 stele pentru 2

City Break in Turda la 4 stele pentru 2

455.00 Ron Pret vechi: 479.00 Ron Reducere de 5 % Zona:  Turda, 1 noapte Preț pentru:  2 persoane Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: CJ13CTBT2
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Iti propunem un cadou de neuitat pe care il poti oferi celor dragi: un sejur de neuitat intr-un oras incarcat de istorie.

  Situat la 30 de km de Cluj-Napoca, orasul Turda este urmasul localitătii antice Potaissa, lucru dovedit de Castrul Roman, ruinele vechii cetati construite aici de acestia. Sarbatoritii vor fi cazati la un hotel de 4 stele, decorat astfel incat sa redea o atmosfera medievala.

  De departe cel mai important obiectiv pe care cei doi sarbatoriti il pot admira in zona este Salina Turda, fosta mina de sare, transformata in ultimii ani in atractie turistica de interes international. Alte locuri pe care le puteti vizita includ Mormantul lui Mihai Viteazul, situat pe dealul unde marele domnitor a fost ucis si unde a fost ridicat un monument inalt de 1601 metri, numarul simbolizand anul in care a avut loc tragicul eveniment, Baile Sarate, Palatul Princiar, care gazduieste si muzeul de istorie, sau Cimitirul Eroilor, o zona din Cimitirul Central, dedicata soldatilor cazuti in cel De-al Doilea Razboi Mondial. In vecinatea orasului, va invitam la drumetii in natura in Cheile Turzii, muntii vizibili din oras, unde puteti avea parte de o aventura pe cinste strabatand defileul format de raul Aries.

 • Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Turda       

  Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul de cazare in momentul rezervarii acesteia ( cu minim  14 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – VOUCHER DE CAZARE emis de Transilvania Live- agentie tur operatoare.

  Te rugam sa iei in considerare faptul ca disponibilitatea acestei activitati depinde de gradul de ocupare al hotelului. Este posibil ca in lunile Iunie, Iulie, August sa nu putem confirma disponibilitatea daca cererea de rezervare este facuta cu doar 2 saptamani in avans. Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Cazarea se poate rezerva doar pe perioada valabilitatii voucherului.

  Validitate voucher: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: 1 noapte cazare, check-in 14.00, check-out 12.00. Te rugam sa verifici pe Voucherul de Cazare orele de check-in si check-out, acestea este posibil sa difere in functie de politica fiecarui hotel

  Varsta minima pentru a aparticipa la aceasta activitate:  nu exista o varsta minima. Copii sub 18 ani trebuie sa fie insotiti de un adult.

  Numar maxim de participanti la o data fixata: nu exista o varsta maxima.

  Nu putem controla vremea: aceasta activitate nu depinde de conditiile meteorologice

  Familia si prietenii: ne pare rau dar acest Voucher include cazare doar pentru 2 persoane

  Ce mai trebuie sa stiti:

  • nu este inclus transferul pana la locatie
  • aceasta cazare include micul dejun
 • Perioada din an  in care se poate desfasura activitatea: 5 Ianuarie - 25 Decembrie

  Zilele in care se poate desfasura activitatea: in fiecare zi

  Orele de desfasurare a activitatii: se respecta orele de check-in si check-out a fiecarei unitati de cazare

Vouchere similare

Brasov, 1 noapte City Break in Brasov la 5 stele pentru 2
688.00 Ron
Detalii
Sibiu, 1 noapte City Break in Sibiu la 4 stele pentru 2
544.00 Ron
Detalii
Sat Buru, Jud. Cluj, 20 km ... Descopera Muntii Apuseni - Sejur pentru intreaga familie
1789.00 Ron
Detalii
Brasov, 2 nopti Long City Break in Brasov la 3 stele pentru 2
669.00 Ron
Detalii