Etichete

Home >> Activitati >> City Break in Timisoara la 4 stele pentru 2

City Break in Timisoara la 4 stele pentru 2

499.00 Ron Zona:  Timisoara, 1 noapte Preț pentru:  2 persoane Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: TM13CTB2
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Ofera unor persoane dragi un cadou de neuitat: un sejur de exceptie intr-unul din cele mai bogate orase ale tarii noastre din puct de vedere cultural.

  Timisoara este considerat al doilea pol cultural din tara din punct de vedere al marimii si diversitatii ofertei culturale. Aici, in premiera in Europa, exista trei teatre de stat: Teatrul National, Teatrul German de Stat si Teatrul Maghiar de Stat, situate in aceeasi cladire cu Opera Romana. Datorita diversitatii arhitecturale, aici fiind prezente constructii in stil baroc, istoricism si chiar Wiener Secession, Timisoara a primit renumele de ”Mica Viena”.

  Sarbatoritii vor fi cazati la un hotel de X stele, situat in centrul orasului. Cei doi pot vizita o serie de obiective extraordinare, precum Bastionul Maria Therezia, cea mai mare parte a zidului de aparare a fostei Cetati a Timisoarei. In oras exista o serie de piete precum Piata Victoriei, Piata Unirii, unde poate fi admirat Monumentul Sf. Treimi sau Piata Maria, locul in care a fost declansata Revolutia Romana din 1989. Cateva din cladirile care merita vizitate sunt Filarmonica Banatul, Palatul Discasterial, Palatul Baroc, Baia Publica Neptun sau Primaria Veche. In cladirea Castelului Huniade poate fi gasit Muzeul National Banatean. Un loc unic in care cei doi pot petrece clipe de relaxare este Parcul Central ”Anton Scudier”. Aici se gaseste Aleea Personalitatilor, alcatuita din 24 de busturi de bronz reprezentand oameni care au contribuit la dezvoltarea orasului si la renumele regiunii.

 • Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Timisoara

  Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul de cazare in momentul rezervarii acesteia ( cu minim  14 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – VOUCHER DE CAZARE emis de Transilvania Live- agentie tur operatoare.

  Te rugam sa iei in considerare faptul ca disponibilitatea acestei activitati depinde de gradul de ocupare al hotelului. Este posibil ca in lunile Iunie, Iulie, August sa nu putem confirma disponibilitatea daca cererea de rezervare este facuta cu doar 2 saptamani in avans. Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Cazarea se poate rezerva doar pe perioada valabilitatii voucherului.

  Validitate voucher: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: 1 noapte cazare, check-in 14.00, check-out 12.00. Te rugam sa verifici pe Voucherul de Cazare orele de check-in si check-out, acestea este posibil sa difere in functie de politica fiecarui hotel

  Varsta minima pentru a aparticipa la aceasta activitate:  nu exista o varsta minima. Copii sub 18 ani trebuie sa fie insotiti de un adult.

  Numar maxim de participanti la o data fixata: nu exista o varsta maxima.

  Nu putem controla vremea: aceasta activitate nu depinde de conditiile meteorologice

  Familia si prietenii: ne pare rau dar acest Voucher include cazare doar pentru 2 persoane

  Ce mai trebuie sa stiti:

  • nu este inclus transferul pana la locatie
  • aceasta cazare include micul dejun
 • Perioada din an  in care se poate desfasura activitatea: 5 Ianuarie - 25 Decembrie

  Zilele in care se poate desfasura activitatea: in fiecare zi

  Orele de desfasurare a activitatii: se respecta orele de check-in si check-out a fiecarei unitati de cazare

Vouchere similare

Brasov, 1 noapte City Break in Brasov la 5 stele pentru 2
688.00 Ron
Detalii
Sibiu, 1 noapte City Break in Sibiu la 4 stele pentru 2
544.00 Ron
Detalii
Sat Buru, Jud. Cluj, 20 km ... Descopera Muntii Apuseni - Sejur pentru intreaga familie
1789.00 Ron
Detalii
Brasov, 2 nopti Long City Break in Brasov la 3 stele pentru 2
669.00 Ron
Detalii