Etichete

Home >> Activitati >> City Break in Suceava la 4 stele pentru 2

City Break in Suceava la 4 stele pentru 2

479.00 Ron Zona:  Suceava, 1 noapte Preț pentru:  2 persoane Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: SV13CTB2
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Ofera un cadou de neuitat unor persoane importante din viata ta - un city break in Suceava, oras cu o mare mostenire istorica.

  In perioada medievala, Suceava a fost capitala regiunii istorice Moldova. La marginea estica a orasului, situat pe un platou aflat la o inaltime de 70 de metri se afla Cetatea de Scaun a Sucevei, construita de domnitorul Petru I Musat si fortificata de Stefan cel Mare. Cetatea a fost distrusa in secolul XVII de catre Dumitrasco Cantacuzino, la ordinul Otomanilor. O alta cetate, care margineste orasul vechi la vest, este Scheia, si aceasta aflata in prezent in ruine.

  Sarbatoritii vor fi cazati la un hotel de 4 stele, situat in zona centrala a orasului. In apropiere de hotel se afla Biserica Sf. Nicolae sau Parcul Simion Florea Marian. In Suceava pot fi vizitate o serie de obiective aflata sub administrarea Muzeului Bucovinei. Printre acestea se numara cele doua cetati, Curtea Domneasca din Suceava, Muzeul de Istorie, Muzeul Satului Bucovinean si multe altele. Orasul gazduieste o serie de case memoriale, una dintre acestea fiind situata la adresa unde a locuit compozitorul Ciprian Porumbescu. Sarbatoritii mai pot admira Planetariul si Observatorul Astronomic, Palatul de Justitie sau Palatul Administrativ.           

 • Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Suceava         

  Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul de cazare in momentul rezervarii acesteia ( cu minim  14 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – VOUCHER DE CAZARE emis de Transilvania Live- agentie tur operatoare .

  Te rugam sa iei in considerare faptul ca disponibilitatea acestei activitati depinde de gradul de ocupare al hotelului. Este posibil ca in lunile Iunie, Iulie, August sa nu putem confirma disponibilitatea daca cererea de rezervare este facuta cu doar 2 saptamani in avans ( recomandam ca cererea de rezervare sa se faca cu 1 luna in avans pentru aceste luni). Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Cazarea se poate rezerva doar pe perioada valabilitatii voucherului.

  Validitate voucher: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: 1 noapte cazare, check-in 14.00, check-out 12.00. Te rugam sa verifici pe Voucherul de Cazare orele de check-in si check-out, acestea este posibil sa difere in functie de politica fiecarui hotel

  Varsta minima pentru a aparticipa la aceasta activitate:  nu exista o varsta minima. Copii sub 18 ani trebuie sa fie insotiti de un adult.

  Nu putem controla vremea: aceasta activitate nu depinde de conditiile meteorologice

  Familia si prietenii: ne pare rau dar acest Voucher include cazare doar pentru 2 persoane

  Ce mai trebuie sa stiti:

  • nu este inclus transferul pana la locatie
  • aceasta cazare include micul dejun
 • Perioada din an  in care se poate desfasura activitatea: 5 Ianuarie - 25 Decembrie

  Zilele in care se poate desfasura activitatea: in fiecare zi

  Orele de desfasurare a activitatii: se respecta orele de check-in si check-out a fiecarei unitati de cazare

Vouchere similare

Brasov, 1 noapte City Break in Brasov la 5 stele pentru 2
759.00 Ron
Detalii
Sibiu, 1 noapte City Break in Sibiu la 4 stele pentru 2
619.00 Ron
Detalii
Sat Buru, Jud. Cluj, 20 km ... Descopera Muntii Apuseni - Sejur pentru intreaga familie
2000.00 Ron
Detalii
Brasov, 2 nopti Long City Break in Brasov la 3 stele pentru 2
899.00 Ron
Detalii