Etichete

Home >> Activitati >> City Break in Sighisoara la 3 stele pentru 2
City Break in Sighisoara la 3 stele pentru 2

City Break in Sighisoara la 3 stele pentru 2

467.00 Ron Zona:  Sighisoara, 1 noapte Preț pentru:  2 persoane Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: MS13CTB2
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Ofera un cadou special intr-un oras plin de istorie.

  Sighisoara este orasul in care te retragi cand vrei sasa te simti aproape de. Centrul istoric al orasului este, incepand din anul 1999, inclus in Patrimoniul Cultural Mondial UNESCO.

  Sarbatoritii vor fi cazati intr-un hotel de 3*, situat in inima Cetatii Medievale. De aici, pot fi vizitate edificii precum Turnul cu Ceas, Scarile Acoperite, pe care le vor urma pana la Biserica din Deal, una din cele mai reprezentative cladiri in stil gotic din tara noastra. De asemenea, se mai poate vizita Biserica Manastirii Dominicane, o alta cladire impunatoare in stil gotic si singurul lacas de cult fara clopot. Conform legendei, Saxonii, care erau foarte chibzuiti cand venea vorba de cheltuilei, au considerat ca un singur clopot, cel al Bisericii din Deal, era suficient pentru tot orasul. 

  Daca doresc sa serveasca o cina traditionala, sarbatoritii pot alege restaurantul Casa Vlad Dracul,  locul unde odinioara se afla casa in care s-a nascut domnitorul Vlad Tepes, cunoscut mai bine sub numele de Dracula, datorita romanului scris de autorul irlandez Bram Stoker. 

  Daca vizitezi aceasta pagina de pe un mobil te rugam sa vizualiezi varianta Desktop pentru a vedea detaliile activitatii si calendarul (Switch to desktop version).

 • Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Sighisoara, locatie centrala              

  Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul de cazare in momentul rezervarii acesteia ( cu minim  14 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – VOUCHER DE CAZARE emis de Transilvania Live- agentie tur operatoare .

  Te rugam sa iei in considerare faptul ca disponibilitatea acestei activitati depinde de gradul de ocupare al hotelului. Este posibil ca in lunile Iunie, Iulie, August sa nu putem confirma disponibilitatea daca cererea de rezervare este facuta cu doar 2 saptamani in avans ( recomandam ca cererea de rezervare sa se faca cu 1 luna in avans pentru aceste luni). Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Cazarea se poate rezerva doar pe perioada valabilitatii voucherului.

  Validitate voucher: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: 1 noapte cazare, check-in 14.00, check-out 12.00. Te rugam sa verifici pe Voucherul de Cazare orele de check-in si check-out, acestea este posibil sa difere in functie de politica fiecarui hotel

  Varsta minima pentru a aparticipa la aceasta activitate:  nu exista o varsta minima. Copii sub 18 ani trebuie sa fie insotiti de un adult.

  Nu putem controla vremea: aceasta activitate nu depinde de conditiile meteorologice

  Familia si prietenii: ne pare rau dar acest Voucher include cazare doar pentru 2 persoane

  Incluziuni:

  •         1 noapte de cazare pentru 2 persoane
  •         mic dejun pentru 2 persoane
  •       1 surpriza gourmet

  Ce mai trebuie sa stiti:

  • nu este inclus transferul pana la locatie
  • nu sunt incluse tarifele pentru parcare 
 • Perioada din an  in care se poate desfasura activitatea: 5 Ianuarie - 25 Decembrie

  Zilele in care se poate desfasura activitatea: in fiecare zi

  Orele de desfasurare a activitatii: se respecta orele de check-in si check-out a fiecarei unitati de cazare

Vouchere similare

Brasov, 1 noapte City Break in Brasov la 3 stele pentru 2
489.00 Ron
Detalii
Poiana Brasov, 1 noapte City Break in Brasov la 4 stele pentru 2
699.00 Ron
Detalii
Sibiu, 1 noapte City Break in Sibiu la 4 stele pentru 2
619.00 Ron
Detalii
Sat Buru, Jud. Cluj, 20 km ... Descopera Muntii Apuseni - Sejur pentru intreaga familie
2000.00 Ron
Detalii