Etichete

Home >> Activitati >> City Break in Sibiu la 4 stele pentru 2
City Break Sibiu 4 stele

City Break in Sibiu la 4 stele pentru 2

544.00 Ron Pret vechi: 619.00 Ron Reducere de 12 % Zona:  Sibiu, 1 noapte Preț pentru:  2 persoane Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: SB13CTB24
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Ofera cadou un sejur de neuitat intr-unul din cele mai frumoase orase din Romania.

  Centrul minoritatilor germane din tara, Sibiu abunda in destinatii turistice. Sarbatoritii vor fi cazati la un hotel de 4 stele, situat in centrul orasului. In apropierea hotelului, pot fi vizitate celebrul Muzeu National Brukenthal, Piata Armelor sau Monumentul Eroilor, ridicat in cinstea eroilor revolutiei din Decembrie 1989.

  Alte locatii inedite din Sibiu sunt Pasajul Scarilor, care facea legatura dintre Orasul de Jos si Orasul de Sus, Podul Minciunilor, inconjurat de o serie de legende in care mincinosii nu au sfarsit prea bine, Piata Mica sau Turnul Sfatului. Langa Sibiu, se poate vizita statiunea Paltinis, una din preferatele iubitorilor de sporturi de iarna. Daca va plac senzatiile tari, la aproximativ 55 de km de Sibiu se afla unul din cele mai frumoase drumuri din Romania: Transfagarasanul.  

  Daca vizitezi aceasta pagina de pe un mobil te rugam sa vizualiezi varianta Desktop pentru a vedea detaliile activitatii si calendarul (Switch to desktop version).

 • Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Sibiu         

  Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul de cazare in momentul rezervarii acesteia ( cu minim  14 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – VOUCHER DE CAZARE emis de Transilvania Live- agentie tur operatoare .

  Te rugam sa iei in considerare faptul ca disponibilitatea acestei activitati depinde de gradul de ocupare al hotelului. Este posibil ca in lunile Iunie, Iulie, August sa nu putem confirma disponibilitatea daca cererea de rezervare este facuta cu doar 2 saptamani in avans ( recomandam ca cererea de rezervare sa se faca cu 1 luna in avans pentru aceste luni). Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Cazarea se poate rezerva doar pe perioada valabilitatii voucherului.

  Validitate voucher: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: 1 noapte cazare, check-in 14.00, check-out 12.00. Te rugam sa verifici pe Voucherul de Cazare orele de check-in si check-out, acestea este posibil sa difere in functie de politica fiecarui hotel

  Varsta minima pentru a aparticipa la aceasta activitate:  nu exista o varsta minima. Copii sub 18 ani trebuie sa fie insotiti de un adult.

  Nu putem controla vremea: aceasta activitate nu depinde de conditiile meteorologice

  Familia si prietenii: ne pare rau dar acest Voucher include cazare doar pentru 2 persoane

  Incluziuni:

  •         1 noapte de cazare pentru 2 persoane
  •         mic dejun pentru 2 persoane
  •       1 surpriza gourmet
  •       acces centru spa

  Ce mai trebuie sa stiti:

  • nu este inclus transferul pana la locatie
 • Perioada din an  in care se poate desfasura activitatea: 5 Ianuarie - 25 Decembrie

  Zilele in care se poate desfasura activitatea: in fiecare zi

  Orele de desfasurare a activitatii: se respecta orele de check-in si check-out a fiecarei unitati de cazare

Vouchere similare

Poiana Brasov, 1 noapte City Break in Brasov la 4 stele pentru 2
629.00 Ron
Detalii
Brasov, 1 noapte City Break in Brasov la 5 stele pentru 2
688.00 Ron
Detalii
Transilvania, Sibiu Cina la palat si limuzina in Sibiu
1599.00 Ron
Detalii