Etichete

Home >> Activitati >> City Break in Pasul Tihuta la 3 stele pentru 2

City Break in Pasul Tihuta la 3 stele pentru 2

349.00 Ron Zona:  Pasul Tihuta, 1 noapte Preț pentru:  2 persoane Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: BN13CTB2
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Alege un cadou deosebit: un sejur pentru doi in Pasul Tihuta, locul in care Bram Stoker a plasat Castelul lui Dracula in romanul sau.

  Ofera acest City Break unic in Pasul Tihuta. Va veti caza la Hotel Castel Dracula, construit conform imaginatiei lui Bram Stoker. Acest excelent hotel de 3* se afla in locul in care a fost plasat in romanul ”Dracula” de catre autorul irlandez. Locul vostru de cazare va dovedi ca isi merita renumele.

  Pasul Tihuta leaga doua regiuni istorice ale tarii noastre: Transilvania si Moldova. Aceasta este una din cele mai dificile trecatori montane din Europa. In apropierea hotelului Castel Dracula puteti vizita lacul artificial Colibita sau Manastirea Piatra Fantanele. Daca va pasioneaza sporturile de iarna, puteti profita de acest City Break pentru a schia pe partiile din imprejurimi. Alternativ, puteti alege sa parcurgeti un traseu montan si sa admirati peisajele autentice Romanesti. 

 • Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Pasul Tihuta         

  Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul de cazare in momentul rezervarii acesteia ( cu minim  14 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – VOUCHER DE CAZARE emis de Transilvania Live- agentie tur operatoare .

  Te rugam sa iei in considerare faptul ca disponibilitatea acestei activitati depinde de gradul de ocupare al hotelului. Este posibil ca in lunile Iunie, Iulie, August sa nu putem confirma disponibilitatea daca cererea de rezervare este facuta cu doar 2 saptamani in avans ( recomandam ca cererea de rezervare sa se faca cu 1 luna in avans pentru aceste luni). Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Cazarea se poate rezerva doar pe perioada valabilitatii voucherului.

  Validitate voucher: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: 1 noapte cazare, check-in 14.00, check-out 12.00. Te rugam sa verifici pe Voucherul de Cazare orele de check-in si check-out, acestea este posibil sa difere in functie de politica fiecarui hotel

  Varsta minima pentru a aparticipa la aceasta activitate:  nu exista o varsta minima. Copii sub 18 ani trebuie sa fie insotiti de un adult.

  Nu putem controla vremea: aceasta activitate nu depinde de conditiile meteorologice

  Familia si prietenii: ne pare rau dar acest Voucher include cazare doar pentru 2 persoane

  Ce mai trebuie sa stiti:

  • 1 noapte de cazare pentru 2 persoane
  • mic dejun pentru 2 persoane
  • 1 surpriza gourmet
  • nu este inclus transferul pana la locatie
 • Perioada din an  in care se poate desfasura activitatea: 5 Ianuarie - 25 Decembrie

  Zilele in care se poate desfasura activitatea: in fiecare zi

  Orele de desfasurare a activitatii: se respecta orele de check-in si check-out a fiecarei unitati de cazare

Vouchere similare

Poiana Brasov, 1 noapte City Break in Brasov la 4 stele pentru 2
629.00 Ron
Detalii
Cluj Napoca, 1 noapte City Break in Cluj Napoca la 4 stele pentru 2
569.00 Ron
Detalii
Sibiu, 1 noapte City Break in Sibiu la 4 stele pentru 2
544.00 Ron
Detalii
Sat Buru, Jud. Cluj, 20 km ... Sejur in casa de vacanta La Motica
1370.00 Ron
Detalii