Etichete

Home >> Activitati >> City Break in Oradea la 4 stele pentru 2

City Break in Oradea la 4 stele pentru 2

499.00 Ron Zona:  Oradea, 1 noapte Preț pentru:  2 persoane Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: BH13CTB2
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Ești în căutarea cadoului ideal pentru două persoane dragi? Oferă-le un sejur de neuitat în Oradea

  Orașul Oradea, situat in nord-vestul tarii, in apropiere de granita cu Ungaria, este faimos datorita apelor termale prezente aici, recunoscute international pentru efectele lor terapeutice. Mai mult, in apropiere de oras se afla statiunile Baile Felix și Baile 1 Mai, frecventate anual de un numar foarte mare de turisti. Sarbatoritii pot vizita aceste statiuni si pot chiar sa isi petreaca timpul la strandul termal, beneficiind astfel de momente de relaxare.

  Cei doi sarbatoriti vor fi cazati intr-un hotel de 4 stele, situat in zona centrala, in apropierea raului Crisul Repede. In imediata apropiere a hotelului se afla Parcul Ion C Bratianu, cel mai mare spatiu verde din oras. Sub acest parc exista izvoare de apa termala, care alimenteaza strandul din apropiere. Tot la o distanta scurta fata de unitatea de cazare, sarbatoritii pot vizita Cetatea Oradiei, o emblema o orasului, construita in forma pentagonala. Alte obiective oradene care merita admirate sunt Palatul Vulturul Negru, Teatru de Stat, construit in stil eclectic, Palatul Episcopiei Greco-Catolice sau Biserica Ortodoxa cu Luna. Aceasta din urma si-a castigat renumele datorita unui mecanism situat in turla, care arata cu exactitate fazele lunii.

 • Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Oradea

  Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul de cazare in momentul rezervarii acesteia ( cu minim  14 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – VOUCHER DE CAZARE emis de Transilvania Live- agentie tur operatoare.

  Te rugam sa iei in considerare faptul ca disponibilitatea acestei activitati depinde de gradul de ocupare al hotelului. Este posibil ca in lunile Iunie, Iulie, August sa nu putem confirma disponibilitatea daca cererea de rezervare este facuta cu doar 2 saptamani in avans. Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Cazarea se poate rezerva doar pe perioada valabilitatii voucherului.

  Validitate voucher: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: 1 noapte cazare, check-in 14.00, check-out 12.00. Te rugam sa verifici pe Voucherul de Cazare orele de check-in si check-out, acestea este posibil sa difere in functie de politica fiecarui hotel

  Varsta minima pentru a aparticipa la aceasta activitate:  nu exista o varsta minima. Copii sub 18 ani trebuie sa fie insotiti de un adult.

  Numar maxim de participanti la o data fixata: nu exista o varsta maxima.

  Nu putem controla vremea: aceasta activitate nu depinde de conditiile meteorologice

  Familia si prietenii: ne pare rau dar acest Voucher include cazare doar pentru 2 persoane

  Ce mai trebuie sa stiti:

  • nu este inclus transferul pana la locatie
  • aceasta cazare include micul dejun
 • Perioada din an  in care se poate desfasura activitatea: 5 Ianuarie - 25 Decembrie

  Zilele in care se poate desfasura activitatea: in fiecare zi

  Orele de desfasurare a activitatii: se respecta orele de check-in si check-out a fiecarei unitati de cazare

Vouchere similare

Brasov, 1 noapte City Break in Brasov la 5 stele pentru 2
688.00 Ron
Detalii
Sibiu, 1 noapte City Break in Sibiu la 4 stele pentru 2
544.00 Ron
Detalii
Sat Buru, Jud. Cluj, 20 km ... Descopera Muntii Apuseni - Sejur pentru intreaga familie
1789.00 Ron
Detalii
Brasov, 2 nopti Long City Break in Brasov la 3 stele pentru 2
669.00 Ron
Detalii