Etichete

Home >> Activitati >> City Break in Iasi la 4 stele pentru 2

City Break in Iasi la 4 stele pentru 2

499.00 Ron Zona:  Iasi, 1 noapte Preț pentru:  2 persoane Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: IS13CTB2
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Ofera un cadou special unor persoane dragi: un city break de neuitat in Iasi

  Iasi este cel mai important oras din regiunea Moldova. Sarbatoritii isi pot petrece timpul vizitand numeroasele obiective turistice de pe raza localitatii sau din restul judetului. Fiind un oras universitar, aici exista numeroase facilitati pentru viata de noapte. De la restaurante fastuoase, pana la localuri deschise pana dimineata, cei doi vor putea alege cu usurinta varianta perfecta pentru o iesire in oras.

  Sarbatoritii vor fi cazati la un hotel de 4 stele, situat in zona centrala o orasului. De aici, se poate ajunge usor la Parcul Copou, cea mai veche zona verde din oras, situat pe dealul cu acelasi nume. Aici, vor putea admira Teiul lui Eminescu, un tei argintiu cu varsta de aproximativ 540 de ani, asociat istoric cu marele poet. O alta locatie unica existenta la Iasi este Bojdeuca lui Ion Creanga, primul muzeu memorial din Romania, ridicat in cinstea scriitorului care a locuit aici între 1872 și 1889. Sarbatoritii mai pot admira Palatul Culturii, Palatul Roset-Rozvonanu, care in prezent gazduieste primaria, Palatul Braunstein sau  Gradina Botanica ”Anastasie Fatu”, cea mai veche gradina botanica din tara.

  Daca sarbatoritii doresc sa exploreze alte zone de pe raza judetului, acestia pot alege una din numeroasele manastiri din regiune, Palatul Domnesc de la Ruginoasa, care a servit drept resedinta a domnitorului Alexandru Ioan Cuza, Castelul Sturdza de la Miclauseni, Muzeul Vasile Alecsandri de la Mircesti sau regiunea viticola Cotnari. Aceste obiective, alaturi de multe altele, vor face din sejurul celor doi sarbatoriti o experienta de neuitat.

 • Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Iasi

  Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul de cazare in momentul rezervarii acesteia ( cu minim  14 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – VOUCHER DE CAZARE emis de Transilvania Live- agentie tur operatoare.

  Te rugam sa iei in considerare faptul ca disponibilitatea acestei activitati depinde de gradul de ocupare al hotelului. Este posibil ca in lunile Iunie, Iulie, August sa nu putem confirma disponibilitatea daca cererea de rezervare este facuta cu doar 2 saptamani in avans. Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Cazarea se poate rezerva doar pe perioada valabilitatii voucherului.

  Validitate voucher: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: 1 noapte cazare, check-in 14.00, check-out 12.00. Te rugam sa verifici pe Voucherul de Cazare orele de check-in si check-out, acestea este posibil sa difere in functie de politica fiecarui hotel

  Varsta minima pentru a aparticipa la aceasta activitate:  nu exista o varsta minima. Copii sub 18 ani trebuie sa fie insotiti de un adult.

  Numar maxim de participanti la o data fixata: nu exista o varsta maxima.

  Nu putem controla vremea: aceasta activitate nu depinde de conditiile meteorologice

  Familia si prietenii: ne pare rau dar acest Voucher include cazare doar pentru 2 persoane

  Ce mai trebuie sa stiti:

  • nu este inclus transferul pana la locatie
  • aceasta cazare include micul dejun
 • Perioada din an  in care se poate desfasura activitatea: 5 Ianuarie - 25 Decembrie

  Zilele in care se poate desfasura activitatea: in fiecare zi

  Orele de desfasurare a activitatii: se respecta orele de check-in si check-out a fiecarei unitati de cazare

Vouchere similare

Brasov, 1 noapte City Break in Brasov la 5 stele pentru 2
688.00 Ron
Detalii
Sibiu, 1 noapte City Break in Sibiu la 4 stele pentru 2
544.00 Ron
Detalii
Sat Buru, Jud. Cluj, 20 km ... Descopera Muntii Apuseni - Sejur pentru intreaga familie
1789.00 Ron
Detalii
Brasov, 2 nopti Long City Break in Brasov la 3 stele pentru 2
669.00 Ron
Detalii