Etichete

Home >> Activitati >> City Break in Bucuresti la 5 stele pentru 2

City Break in Bucuresti la 5 stele pentru 2

799.00 Ron Zona:  Bucuresti, 1 noapte Preț pentru:  2 persoane Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: B13CTB52
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Ofera un cadou de neuitat unor persoane dragi: un sejur romantic in Capitala Romaniei

  Sejurul din Bucuresti, capitala tarii noastre, oras alintat si cu denumirea de ”Micul Paris”, incepe cu cazarea la un hotel de 5 stele situat in zona centrala a orasului. Sarbatoritii vor putea petrece o zi de neuitat in care au posibilitatea sa admire cladiri impunatoare precum Casa Poporului, a doua cea mai mare cladire din lume ca suprafata dupa Pentagonul din SUA, sa exploreze parcuri intinse, precum Herastrau sau Tineretului (200 hectare) sau sa viziteze Curtea Veche, situata pe malurile Dambovitei, a carei vestigii medievale au fost pastrate, alaturi de Biserica Domneasca. Pe langa acestea, in capitala mai pot fi admirate Palatul Patriarhiei, Ateneul Roman, Palatul de Justitie, Casa Presei Libere sau Arcul de Triumf, monument care comemoreaza victoria Romaniei in Primul Razboi Mondial.

  Bucuresti este orasul ideal pentru cuplurile dornice de o iesire romantica in oras sau de o petrecere pe cinste. Fiind orasul cel mai populat din tara, aici se gasesc si cele mai multe cafenele, restaurante sau cluburi, cu diverse tematici, pregatite sa faca fata chiar si celor mai pretentiosi clienti. In jurul Bucurestiului, pot fi admirate Palatul Stirbey (Buftea) sau Palatul Mogosoaia, iar cei dornici de o excursie pot explora padurea Baneasa. 

 • Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Bucuresti        

  Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul de cazare in momentul rezervarii acesteia ( cu minim  14 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – VOUCHER DE CAZARE emis de Transilvania Live- agentie tur operatoare .

  Te rugam sa iei in considerare faptul ca disponibilitatea acestei activitati depinde de gradul de ocupare al hotelului. Este posibil ca in lunile Iunie, Iulie, August sa nu putem confirma disponibilitatea daca cererea de rezervare este facuta cu doar 2 saptamani in avans ( recomandam ca cererea de rezervare sa se faca cu 1 luna in avans pentru aceste luni). Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Cazarea se poate rezerva doar pe perioada valabilitatii voucherului.

  Validitate voucher: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: 1 noapte cazare, check-in 14.00, check-out 12.00. Te rugam sa verifici pe Voucherul de Cazare orele de check-in si check-out, acestea este posibil sa difere in functie de politica fiecarui hotel

  Varsta minima pentru a aparticipa la aceasta activitate:  nu exista o varsta minima. Copii sub 18 ani trebuie sa fie insotiti de un adult.

  Nu putem controla vremea: aceasta activitate nu depinde de conditiile meteorologice

  Familia si prietenii: ne pare rau dar acest Voucher include cazare doar pentru 2 persoane

  Ce mai trebuie sa stiti:

  • 1 noapte de cazare pentru 2 persoane
  • mic dejun pentru 2 persoane
  • 1 surpriza gourmet
 • Perioada din an  in care se poate desfasura activitatea: 5 Ianuarie - 25 Decembrie

  Zilele in care se poate desfasura activitatea: in fiecare zi

  Orele de desfasurare a activitatii: se respecta orele de check-in si check-out a fiecarei unitati de cazare

Vouchere similare

Brasov, 1 noapte City Break in Brasov la 5 stele pentru 2
688.00 Ron
Detalii
Sibiu, 1 noapte City Break in Sibiu la 4 stele pentru 2
544.00 Ron
Detalii
Sat Buru, Jud. Cluj, 20 km ... Descopera Muntii Apuseni - Sejur pentru intreaga familie
1789.00 Ron
Detalii
Brasov, 2 nopti Long City Break in Brasov la 3 stele pentru 2
669.00 Ron
Detalii