Etichete

Home >> Activitati >> City Break in Brasov la 5 stele pentru 2
City Break in Brasov Hotel locatie ultra central City Break in Brasov Hotel de 5 stele locatie ultra central City Break in Brasov Hotel de 5 stele piscina

City Break in Brasov la 5 stele pentru 2

688.00 Ron Pret vechi: 759.00 Ron Reducere de 9 % Zona:  Brasov, 1 noapte Preț pentru:  2 persoane Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: BV13CTB25
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Ofera un cadou de neuitat: un sejur intr-unul din cele mai bine pastrate orase medievale din Romania.

  Vrei sa faci un cadou care sa lase o impresie puternica? Ofera un voiaj romantic, alaturi de o persoana speciala, intr-un oras care respira istorie. Inconjurat aproape in intregime de munti, Brasovul ofera privelisti extraordinare, care creeaza momente de vis. Odata ajunsi in Brasov, sarbatoritii vor observa, fara indoiala, numele orasului scris cu litere uriase pe muntele Tampa, in stilul celebrului semn de la Hollywood. Pentru a admira Brasovul dintr-o perspectiva unica, se poate urca in varful acestui munte cu ajutorul telecabinei.

  Cei doi vor fi cazati la un hotel de 5*, situat in zona centrala a orasului. In Brasov se mai pot admira Biserica Neagra, unul din cele mai reprezentative monumente de arhitectura gotica din Romania, Muzeul Etnografic, Cimitirul Eroilor, unde se odihnesc soldati care au luptat in cele doua razboaie mondiale, Piata Sfatului, Turnul Alb, Turnul Negru sau Poarta Schei. In imprejurimile orasului, pot fi vizitate cetatile Prejmer sau Rasnov, ambele situate la aproximativ 20 de km de Brasov, sau celebrul castel Bran, inconjurat de mitul lui Dracula, situat la 30 de km de oras.

 • Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Brasov             

  Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul de cazare in momentul rezervarii acesteia ( cu minim  14 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – VOUCHER DE CAZARE emis de Transilvania Live- agentie tur operatoare .

  Te rugam sa iei in considerare faptul ca disponibilitatea acestei activitati depinde de gradul de ocupare al hotelului. Este posibil ca in lunile Iunie, Iulie, August sa nu putem confirma disponibilitatea daca cererea de rezervare este facuta cu doar 2 saptamani in avans ( recomandam ca cererea de rezervare sa se faca cu 1 luna in avans pentru aceste luni). Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Cazarea se poate rezerva doar pe perioada valabilitatii voucherului.

  Validitate voucher: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: 1 noapte cazare, check-in 14.00, check-out 12.00. Te rugam sa verifici pe Voucherul de Cazare orele de check-in si check-out, acestea este posibil sa difere in functie de politica fiecarui hotel

  Varsta minima pentru a aparticipa la aceasta activitate:  nu exista o varsta minima. Copii sub 18 ani trebuie sa fie insotiti de un adult.

  Nu putem controla vremea: aceasta activitate nu depinde de conditiile meteorologice

  Familia si prietenii: ne pare rau dar acest Voucher include cazare doar pentru 2 persoane

  Incluziuni:

  •         1 noapte de cazare pentru 2 persoane,
  •         acces la Centru SPA (piscina, sauna umeda si uscata, fitness)
  •         mic dejun pentru 2 persoane
  •       1 surpriza gourmet

  Ce mai trebuie sa stiti:

  • nu este inclus transferul pana la locatie
  • nu sunt incluse tarifele pentru parcare 
 • Perioada din an  in care se poate desfasura activitatea: 5 Ianuarie - 25 Decembrie

  Zilele in care se poate desfasura activitatea: in fiecare zi

  Orele de desfasurare a activitatii: se respecta orele de check-in si check-out a fiecarei unitati de cazare

Vouchere similare

Bucuresti, Ilfov Peeling cu ciocolata si masaj pentru ea in Bucuresti
529.00 Ron
Detalii
Bucuresti Cina romantica si limuzina in Bucuresti
1499.00 Ron
Detalii
Brasov, 2 nopti Long City Break in Brasov la 3 stele pentru 2
669.00 Ron
Detalii