Etichete

Home >> Promotii >> City Break in Brasov la 3 stele pentru 2
City Break in Brasov la 3 stele pentru 2

City Break in Brasov la 3 stele pentru 2

429.00 Ron Pret vechi: 489.00 Ron Reducere de 12 % Zona:  Brasov, 1 noapte Preț pentru:  2 persoane Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: BV13CTB23
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Ofera cadou un voiaj de neuitat, intr-un oras cu alura medievala.

  Iti propunem un city break de neuitat, intr-un oras incarcat de istorie: Brasov. Acesta este cadoul perfect indiferent daca sarbatoritii sunt in cautarea unei destinatii ideale pentru un sejur romantic sau pur si simplu doresti sa surprinzi pe cineva cu o excursie alaturi de persoana iubita.

  Sarbatoritii vor fi cazati la un hotel de 3*, situat in centrul Brasovului. Pe parcursul acestei calatorii, vor putea admira obiective unice precum Biserica Neagra, edificiu al arhitecturii gotice din Romania, Piata Sfatului, unul din cele mai vizitate locuri din oras, unde, in perioada medievala, se organizau targuri la care participau atat negustori sasi si maghiari, cat si romani. De aici se poate ajunge usor la cele doua turnuri celebre din Brasov: Turnul Alb si Turnul Negru.

  Daca vizitezi aceasta pagina de pe un mobil te rugam sa vizualiezi varianta Desktop pentru a vedea detaliile activitatii si calendarul (Switch to desktop version).

 • Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Brasov, locatie centrala              

  Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul de cazare in momentul rezervarii acesteia ( cu minim  14 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – VOUCHER DE CAZARE emis de Transilvania Live- agentie tur operatoare .

  Te rugam sa iei in considerare faptul ca disponibilitatea acestei activitati depinde de gradul de ocupare al hotelului. Este posibil ca in lunile Iunie, Iulie, August sa nu putem confirma disponibilitatea daca cererea de rezervare este facuta cu doar 2 saptamani in avans ( recomandam ca cererea de rezervare sa se faca cu 1 luna in avans pentru aceste luni). Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Cazarea se poate rezerva doar pe perioada valabilitatii voucherului.

  Validitate voucher: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: 1 noapte cazare, check-in 14.00, check-out 12.00. Te rugam sa verifici pe Voucherul de Cazare orele de check-in si check-out, acestea este posibil sa difere in functie de politica fiecarui hotel

  Varsta minima pentru a aparticipa la aceasta activitate:  nu exista o varsta minima. Copii sub 18 ani trebuie sa fie insotiti de un adult.

  Nu putem controla vremea: aceasta activitate nu depinde de conditiile meteorologice

  Familia si prietenii: ne pare rau dar acest Voucher include cazare doar pentru 2 persoane

  Incluziuni:

  •         1 noapte de cazare pentru 2 persoane
  •         mic dejun pentru 2 persoane
  •       1 surpriza gourmet

  Ce mai trebuie sa stiti:

  • nu este inclus transferul pana la locatie
  • nu sunt incluse tarifele pentru parcare 
 • Perioada din an  in care se poate desfasura activitatea: 5 Ianuarie - 25 Decembrie

  Zilele in care se poate desfasura activitatea: in fiecare zi

  Orele de desfasurare a activitatii: se respecta orele de check-in si check-out a fiecarei unitati de cazare

Vouchere similare

Poiana Brasov, 1 noapte City Break in Brasov la 4 stele pentru 2
629.00 Ron
Detalii
Cluj Napoca, 1 noapte City Break in Cluj Napoca la 4 stele pentru 2
569.00 Ron
Detalii
Sibiu, 1 noapte City Break in Sibiu la 4 stele pentru 2
544.00 Ron
Detalii
Sat Buru, Jud. Cluj, 20 km ... Sejur in casa de vacanta La Motica
1370.00 Ron
Detalii