Etichete

Home >> Activitati >> City Break in Arad la 4 stele pentru 2

City Break in Arad la 4 stele pentru 2

499.00 Ron Zona:  Arad, 1 noapte Preț pentru:  2 persoane Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: AR13CTB2
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Ofera un cadou deosebit unor persoane speciale: un sejur pentru doi in orasul Arad

  Orasul Arad este situat in vestul Romaniei, in apropiere de granita cu Ungaria. Sarbatoritii vor avea parte de o zi de neuitat in timp ce exploreaza orasul si imprejurimile sale.

  Unul din cele mai cunoscute obiective din zona este Cetatea Aradului. Aceasta se face remarcata prin localizarea ei, pentru ca este inconjurata din doua parti de raul Mures. Daca sunt dornici sa exploreze orasul si sa descopere bogatia sa culturala, sarbatoritii mai pot admira Teatrul Clasic ”Ioan Slavici”, Palatul Justitiei, Palatul Bancii Nationale, Palatul Cultural sau Complexul Muzeal Arad, care, detine peste 125.000 de piese, reunite in cele trei sectii ale sale: Arheologie si Istorie, Stiintele Naturii si Arta. 

  Sarbatoritii vor fi cazati la un hotel de 4 stele, situat in zona centrala a orasului. In apropiere de hotel se afla Palatul Administrativ, cladire care gazduieste Primaria localitatii. Daca doresc clipe de relaxare in natura, cei doi pot alege unul din cele doua parcuri din imediata apropiere a hotelului: Parcul Mihai Eminescu sau Parcul Copiilor. Pentru o experienta plina de aventuri, recomandam si vizitarea catorva locatii din imprejurimile orasului: Parcul Natural Lunca Muresului sau Padurea Ceala, unde se afla Lacul Maltalet si Insula Mures.

 • Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Arad     

  Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul de cazare in momentul rezervarii acesteia ( cu minim  14 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – VOUCHER DE CAZARE emis de Transilvania Live- agentie tur operatoare.

  Te rugam sa iei in considerare faptul ca disponibilitatea acestei activitati depinde de gradul de ocupare al hotelului. Este posibil ca in lunile Iunie, Iulie, August sa nu putem confirma disponibilitatea daca cererea de rezervare este facuta cu doar 2 saptamani in avans. Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Cazarea se poate rezerva doar pe perioada valabilitatii voucherului.

  Validitate voucher: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: 1 noapte cazare, check-in 14.00, check-out 12.00. Te rugam sa verifici pe Voucherul de Cazare orele de check-in si check-out, acestea este posibil sa difere in functie de politica fiecarui hotel

  Varsta minima pentru a aparticipa la aceasta activitate:  nu exista o varsta minima. Copii sub 18 ani trebuie sa fie insotiti de un adult.

  Numar maxim de participanti la o data fixata: nu exista o varsta maxima.

  Nu putem controla vremea: aceasta activitate nu depinde de conditiile meteorologice

  Familia si prietenii: ne pare rau dar acest Voucher include cazare doar pentru 2 persoane

  Ce mai trebuie sa stiti:

  • nu este inclus transferul pana la locatie
  • aceasta cazare include micul dejun
 • Perioada din an  in care se poate desfasura activitatea: 5 Ianuarie - 25 Decembrie

  Zilele in care se poate desfasura activitatea: in fiecare zi

  Orele de desfasurare a activitatii: se respecta orele de check-in si check-out a fiecarei unitati de cazare

Vouchere similare

Brasov, 1 noapte City Break in Brasov la 5 stele pentru 2
759.00 Ron
Detalii
Sibiu, 1 noapte City Break in Sibiu la 4 stele pentru 2
619.00 Ron
Detalii
Sat Buru, Jud. Cluj, 20 km ... Descopera Muntii Apuseni - Sejur pentru intreaga familie
2000.00 Ron
Detalii
Brasov, 2 nopti Long City Break in Brasov la 3 stele pentru 2
899.00 Ron
Detalii