Etichete

Home >> Activitati >> Natura >> Bear Watching – Short Break pentru intreaga familie in Brasov / Bran

Bear Watching – Short Break pentru intreaga familie in Brasov / Bran

1599.00 Ron Zona:  Brasov / Bran Preț pentru:  2 adulti + 1 copil Factor UAU Adrenalina Relaxare Preț
Cod: BV3URS3
Valid 12 luni Preschimbare voucher
 • Alege o aventura pentru intreaga familie! Urmariti ursii in habitatul lor natural, alaturi de un padurar cu experienta, care va va indruma si va asigura siguranta voastra pe parcursul activitatii. Veti fi cazati intr-un hotel din centrul Brasovului sau puteti opta pentru cazare in Bran (la 300 de metri de Castelul Bran).

  Padurarul nostru experimentat va va conduce pana intr-un punct de observare special amplasat. De aici, puteti admira atat ursi bruni cat si alte animale, precum mistreti, caprioare, lupi sau lincsi.  Padurarul va avea asupra lui o arma, pe care o va utiliza numai in situatii extreme, pentru protectia dumneavoastra. 

  Pe langa observarea animalelor de la o distanta sigura, va invitam sa faceti si fotografii, pentru a va putea impartasi experienta cu cei dragi.


  Daca vizitezi aceasta pagina de pe un mobil te rugam sa vizualiezi varianta Desktop pentru a vedea detaliile activitatii si calendarul (Switch to desktop version).

 • Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Brasov sau Bran

  Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

  Validitate voucher: 12 luni

  Cat dureaza activitatea: veti fi cazati 2 nopti, activitatea de bear watching dureaza aproximativ 4 ore      

  Nu putem controla vremea: aceasta activitate depinde de conditiile meteorologice

  Ce mai trebuie sa stiti:

  -          Pretul include 2 nopti de cazare intr-un apartament pentru familii, cu mic-dejun inclus, intr-un hotel situat in centrul Brasovului. Alternativ, puteti opta pentru cazare in Bran (300 de metri de Castelul Bran)

  -          Incluziuni: transfer de la Brasov / Bran catre punctul de observatie si retur, acces in zona restrictionata in care se afla animalele salbatice, serviciile unui padurar experimentat, taxa foto numai pentru uz personal.

  -          Nu putem garanta 100% ca veti putea observa toate animalele mentionate. Retineti ca animalele salbatice au propriul mod de viata, iar noi vom incerca sa ne apropiem cat de mult este posibil in habitatul lor natural

  -          Este foarte important sa urmati indicatiile padurarului si a personalului autorizat. Va trebui sa semnati o declaratie prin care va asumati raspunderea pentru ceea ce se poate intampla in cazul in care nu respectati aceste indicatii.

   

 • Aceasta activitate se poate desfasura in jurul Apusului. In principiu, in functie de perioada anului, turul incepe in jurul orelor 16 – 17. Ora exacta si disponibilitatea vor fi confirmate catre dumneavoastra dupa rezervarea experientei. Intoarcerea va avea loc in jurul orei 21.

   

Vouchere similare

Gheorgheni Bear watching - Aventura pe urmele ursilor
264.00 Ron
Detalii
Gheorgheni Bear watching - Aventura pe urmele ursilor pentru grupuri
1379.00 Ron
Detalii
Sat Buru, Jud. Cluj, 20 km ... Descopera Muntii Apuseni - Sejur pentru intreaga familie
1789.00 Ron
Detalii
Brasov Explorari de pesteri - Curs privat in Brasov
589.00 Ron
Detalii